Αναδεικνύοντας την ελληνική τεχνολογική υπεροχή

Αναδεικνύοντας την ελληνική τεχνολογική υπεροχή

Πώς η Ελλάδα έφτασε στην κορυφή των μεγαλύτερων εταιρειών παροχής τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως

intralot1

Sponsored Content

Στην εποχή της ταχύτατης και ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας, η κοινή παραδοχή που επικρατεί στην Ελλάδα είναι πως η καινοτομία προέρχεται αποκλειστικά από εξωτερικές πηγές, με «τα καλύτερα μυαλά να φεύγουν στο εξωτερικό» και «τα πάντα να εισάγονται από έξω χωρίς να παράγεται κάτι στην Ελλάδα». Υπάρχουν όμως ελληνικές επιχειρήσεις που αποδεικνύουν πως η Ελλάδα μπορεί να μετατρέψει τη χώρα σε ένα διεθνές τεχνολογικό hub, με αποτύπωμα σε πέντε ηπείρους.

Η Intralot, παγκόσμιος πάροχος στον χώρο των ψηφιακών λύσεων τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας, προβάλλει την Ελλάδα στο διεθνές στερέωμα της τεχνολογίας και επιχειρηματικής επιτυχίας του κλάδου. Ως κόμβος έρευνας και ανάπτυξης καινοτόμου τεχνολογίας, είναι κορυφαίος παίκτης διεθνώς, με παρουσία σε 39 αγορές (κράτη και πολιτείες με ρυθμισμένη αγορά).


Ο «τυχερός» ψηφιακός μετασχηματισμός της Intralot
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός κερδίζει συνεχώς έδαφος και αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την εξέλιξη και ανάπτυξη κάθε κλάδου, και αυτό ακριβώς είναι που αξιοποιεί η Intralot.

Με το επαναστατικό οικοσύστημα LotosX Omni ως κεντρικό στοιχείο της ψηφιακής της στρατηγικής, η Intralot δεν στρέφει απλά το βλέμμα της προς το μέλλον, αλλά καθοδηγεί όλη τη βιομηχανία προς ένα νέο μονοπάτι. Με τη μοναδική αρχιτεκτονική μικροϋπηρεσιών του, το LotosX Omni εξασφαλίζει ανθεκτικότητα, επεκτασιμότητα και απρόσκοπτη ενσωμάτωση με συστήματα τρίτων, αποτελώντας μια πρωτοποριακή λύση στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών λιανικής.

Το LotosX Omni ενσωματώνει ένα καινοτόμο κεντρικό σύστημα παιχνιδιών, ένα πολυεπίπεδο σύστημα Διαχείρισης Λογαριασμών Παίκτη (PAM) και μια βελτιστοποιημένη σουίτα συντονισμένων υπηρεσιών, παρέχοντας μια ευέλικτη στρατηγική πολλαπλών προμηθευτών. Το πλεονέκτημα της αρχιτεκτονικής του LotosX Omni είναι η δυνατότητα ανεξάρτητης αναβάθμισης ή αλλαγής επιμέρους στοιχείων του συστήματος, τα οποία παρέχουν αμεσότητα στη συντήρηση και προσαρμοστικότητα στις ειδικές ανάγκες κάθε οργανισμού. Επιπλέον, η προσέγγιση αυτή επιτρέπει πλήρη συμβατότητα με κάθε πλατφόρμα ή υπηρεσία της λοταριακής αγοράς από άλλους προμηθευτές, ενισχύοντας τη διαλειτουργικότητα και συμβάλλοντας στη μείωση του συνολικού κόστους. Ο συνδυασμός αυτών των πρωτοποριακών στοιχείων διασφαλίζει όχι μόνο την αποτελεσματικότητα και την απόδοση του συστήματος, αλλά ταυτόχρονα παρέχει στους αρμόδιους φορείς εξαιρετικό έλεγχο και προσαρμοστικότητα στις διαδικασίες τους.
LOTOSXOmni_LOGO
Διεθνής παρουσία σε 39 αγορές

Κλείσιμο
Με 32 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, η Intralot έχει πλέον εδραιώσει τη θέση της παγκοσμίως, επιδιώκοντας τη συνεχή ανάπτυξή της. Το συστατικό στη συνταγή της διεθνούς επιτυχίας της εταιρείας είναι οι μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις που κρατά με τους πελάτες και συνεργάτες της, οι οποίες αποτυπώνονται ξεκάθαρα στο εντυπωσιακό ποσοστό ανανέωσης συμβολαίων της. Η καινοτομία των λύσεων του Ομίλου σε συνδυασμό με τη συνεχή ανάπτυξη νέων customized προϊόντων για τις ανάγκες της αγοράς και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες της, την καθιστούν πρωταγωνιστή του κλάδου.

Η παρουσία σε διαφορετικές αγορές ανά τον κόσμο, με ξεχωριστό νομοθετικό πλαίσιο και ρυθμιστικούς κανόνες, προϋποθέτει άριστη γνώση της αγοράς και των κανονισμών, ευελιξία και προσαρμοστικότητα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Όμιλο και τις δραστηριότητές του.

Η Ελλάδα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διεθνή επιτυχία της Intralot, όχι μόνο γιατί η μητρική εταιρεία βρίσκεται στη χώρα μας, αλλά κυρίως γιατί όλα τα κορυφαία προϊόντα λογισμικού του Ομίλου αναπτύσσονται εδώ. Μια ταλαντούχα ομάδα Ελλήνων επιστημόνων, μηχανικών και προγραμματιστών -η οποία αριθμεί περισσότερα από 300 άτομα- εργάζονται εντατικά στο Technology Hub της εταιρείας, που βρίσκεται στην Παιανία, αναπτύσσοντας πρωτοποριακά προϊόντα επόμενης γενιάς και προβάλλοντας την τεχνογνωσία του Ομίλου στην παγκόσμια σκηνή.

Η Intralot αποτελεί εντυπωσιακό παράδειγμα επιτυχημένης σύγκλισης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, αναδεικνύοντας την Ελλάδα ως κόμβο τεχνολογίας παγκοσμίως. Έχει εδραιώσει την τεχνολογική της υπεροχή με περισσότερες από 186 κατοχυρωμένες πατέντες διεθνώς, που επικεντρώνονται σε εξατομικευμένα παιχνίδια λοταρίας, αθλητικό στοίχημα, νέα είδη παιχνιδιών και καινοτόμα τερματικά. Η παρουσία της σε 39 αγορές και τα μακροχρόνια συμβόλαια με κρατικές λοταρίες αποδεικνύουν την καταξίωση της εταιρείας ενώ, παράλληλα, ενισχύουν τη θέση της χώρας μας στον χάρτη της παγκόσμιας τεχνολογικής αρένας.
INTRALOT_LOGO
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης