Χάτσκεβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος αλλά είναι 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης»

Χάτσκεβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος αλλά είναι 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης»

Ο κόουτς Χάτσκεβιτς έδειξε ευχαριστημένος από το 2-2 της Ντιναμό Κιέβου με τον Ολυμπιακό αλλά χαρακτήρισε ανοικτή την υπόθεση πρόκριση

4716755
Ο τεχνικός των Ουκρανών μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το παιχνίδι και το 2-2: Μου άρεσε ότι παρότι δεχθήκαμε γκολ αντιδράσαμε καλά. Κρατήσαμε τις θέσεις μας και τηρήσαμε στο πλάνο. Στην ανάπαυλα είπα στους παίκτες μου να παίξουν με πιο μεγάλη σιγουριά και με αυτοπεποίθηση και αυτό μας βγήκε.

- Μετά την πρώτη ερώτηση ένας Ουκρανός δημοσιογράφος πήρε τον λόγο για να δώσει τα συγχαρητήρια του στον Χάτσκεβιτς, να μιλήσει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα τραγούδι 'να είσαι πιστός σε σένα και θα έχεις ευτυχία' και ενώ πριν ένας άλλος ρεπόρτερ τον χειροκρότησε.

Τις πιθανότητες πρόκρισης των 2 ομάδων: Όπως και να τελείωνε το ματς όλα θα κρίνονταν στο Κίεβο. Ναι είμαστε ευχαριστημένοι αλλά οι πιθανότητες είναι 50%-50%.

Τον Καντάρ: Αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή εάν θα παίξει ή όχι. Θα δούμε τότε εάν θα αγωνιστεί.

Τον Σολ: Ναι είναι δική μου απόφαση. Φυσικά εγώ αποφάσισα να είναι βασικός. Πίεζε πολύ καλά τους αντιπάλους αμυντικούς και είμαι ευχαριστημένος.

Το εάν περίμενε έτσι τον Ολυμπιακό: Όχι δεν περιμέναμε τόσες αλλαγές. Δεν μπορώ να πω για το πλάνο του Ολυμπιακού. Μου άρεσε που εμείς παίξαμε με το δικό μας πλάνο.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης