Χάσι: Η ομάδα δεν είναι έτοιμη - Η πίεση ήταν επάνω μας, όμως τα καταφέραμε
Παρά την πρόκριση επί της Παρτιζάν, ο Μπέσνικ Χάσι στάθηκε στα κενά διαστήματα της ομάδας του αλλά και στο γεγονός πως αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας
Ο Μπέσνικ Χάσι, μιλώντας στη Nova μετά την πρόκριση επί της Παρτιζάν, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν είναι έτοιμος ακόμη.
Αναλυτικά:
«Ήταν δύσκολο ματς. Όλοι πίστευαν ότι θα παίζαμε όπως στο Βελιγράδι και θα κερδίζαμε εύκολα 3 ή 4-0, όμως όπως είδατε η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Ο Βούκοβιτς δεν μπορούσε να παίξει πολλά λεπτά, κάποιοι προέρχονται από τραυματισμούς, ενώ άλλοι έγιναν αλλαγή για λόγους φυσικής κατάστασης, πολλοί δεν μπορούσαν να δώσουν το 100%. Η πίεση ήταν επάνω μας όμως τα καταφέραμε».
Για το εάν θεωρεί ότι η ομάδα του θα είναι πιο έτοιμη στην επόμενη φάση: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Για τις ομάδες που έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματά τους είναι καλύτερα τα πράγματα. Εμείς δεν έχουμε αυτή την ευκαιρία, όμως έχουμε δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε καλύτερα».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.