Δίχως τους Μποτία και Ταχτσίδη αναμένεται να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, που θα είναι λογικά κόντρα στην Παρτιζάν.
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει focus στο πρώτο του επίσημο ματς της σεζόν 2017-18, το οποίο θα δώσει την επόμενη εβδομάδα (αναμένεται να παίξει την Τρίτη) στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League και θα παίξει κόντρα στην Παρτιζάν ή την Μπουντούτσνοστ (επικράτησαν 2-0 οι Σέρβοι στην πρώτη αναμέτρηση).
Όλα δείχνουν ότι ο Μπεσνίκ Χάσι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αλμπέρτο Μποτία και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και έτσι μειώνονται οι επιλογές του για το κέντρο της άμυνας, την ώρα που ο Σπύρος Ρισβάνης και ο Μάνουελ Ντα Κόστα δεν είναι ούτως ή άλλως στο πλάνο του 46χρονου τεχνικού, ενώ με την απουσία του Έλληνα χαφ θα έχει λιγότερες επιλογές και για το κέντρο. Ο Ισπανός στόπερ, που δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στο ρόστερ των Πειραιωτών μετά το καλοκαίρι, αλλά ο διεθνής μέσος ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και το πιθανότερο είναι να μην προλάβουν το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό ραντεβού των «ερυθρόλευκων».
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.