Σκούρα τα πράγματα για τη Λεβερκούζεν μετά το 1-1 με την ΜΠΑΤΕ

Σκούρα τα πράγματα για τη Λεβερκούζεν μετά το 1-1 με την ΜΠΑΤΕ

Η Λεβερκούζεν έμεινε στο 1-1 με την ΜΠΑΤΕ στο Μπόρισοφ και η πρόκριση είναι, πλέον, πολύ δύσκολη

Σκούρα τα πράγματα για τη Λεβερκούζεν μετά το 1-1 με την ΜΠΑΤΕ
Ένα λάθος του Λένο στο ξεκίνημα και αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο πιθανότατα να στέρησαν την πρόκριση από την Λεβερκούζεν. Οι ασπιρίνες έμειναν στο 1-1 με την αξιόμαχη ΜΠΑΤΕ στο Μπόρισοφ και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τη 2η θέση.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, καθώς πήραν το προβάδισμα μόλις μετά από 68 δευτερόλεπτα. Ο Γκορντέιτσουκ έκανε το σουτ, ο Λένο έδειχνε να έχει τον έλεγχο, όμως η μπάλα με κάποιο τρόπο του γλίστρησε για το 1-0! Οι παίκτες του Σμιντ είχαν κατοχή στο 70%, όμως δεν ήταν καθόλου καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Οι Λευκορώσοι από την άλλη έπαιξαν έξυπνα, όμως επιθετικά δεν έκαναν και πολλά πράγματα. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μέχρι το 45', όταν ο Τσιτσαρίτο έχασε κλασική ευκαιρία, όταν ο Τσέρνικ έσωσε την ΜΠΑΤΕ, για να μείνει το 1-0 μέχρι το ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, έχασαν ευκαιρίες με τους Μπελαράμπι (49') και Μεχμέντι (54'), πριν ο τελευταίος ισοφαρίσει στο 68'. Πανέμορφη ασίστ του Τσαλχάνογλου, πανέξυπνη λόμπα του Ελβετού και 1-1! Οι παίκτες του Σμιντ ήταν πιο επιθετικοί μέχρι το τέλος, πίεσαν, είχαν καλές στιγμές, όμως δεν έχασαν καμία κλασική ευκαιρία, για να μείνει το 1-1.


Κλείσιμο





Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης