Ολυμπιακός: Κυνηγώντας το όνειρο στο Μόναχο

Ολυμπιακός: Κυνηγώντας το όνειρο στο Μόναχο

To πολυσυζητημένο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα όσα θλιβερά έλαβαν χώρα το Σάββατο στο γήπεδο της Λεωφόρου, ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό συγκεντρώνει το παρόν και το... άμεσο μέλλον, καθώς η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, δοκιμάζεται απόψε στο Μόναχο (21:45, OTE Sport HD) για την 5η αγωνιστική, της Α’ φάσης των ομίλων του Champions League.

Ολυμπιακός: Κυνηγώντας το όνειρο στο Μόναχο
Aντίπαλος, φυσικά, η πανίσχυρη Μπάγερν του Πεπ Γκουαρντιόλα, η οποία φαντάζει αχτύπητη στην έδρα της (και όχι μόνο). Τελευταίο θύμα της η Άρσεναλ, η οποία δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο παιχνίδι, φεύγοντας από την Αλιάνζ Αρίνα με 5 γκολ στις αποσκευές της.

Ο φετινός Ολυμπιακός έχει δείξει ότι εμφανίζεται συνεπής στις μεγάλες προκλήσεις, ωστόσο η αποψινή είναι η υπέρτατη που έχει να αντιμετωπίσει. Αν και η Μπάγερν φαντάζει αχτύπητη, οι Ερυθρόλευκοι γνωρίζουν ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Αντίθετα σε ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, οι Ερυθρόλευκοι θα βρίσκονται στην επόμενη φάση από απόψε το βράδυ καθώς ένας βαθμός αρκεί.

Κλείσιμο
Φυσικά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, εξού και η ιδιαίτερα ελκυστική απόδοση στην ισοπαλία που προσφέρει ο Stoiximan.gr
ως μία από τις 150 αγορές για την αναμέτρηση που προσφέρει η κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία.

Με ενισχυμένο κέντρο ο Ολυμπιακός

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Ερυθρολεύκων προσανατολίζεται σε ένα σχήμα με ενισχυμένη μεσαία γραμμή με Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Καμπιάσο θέλοντας να κοντρολάρει τον ρυθμό -όσο αυτό είναι εφικτό με αντίπαλο την Μπάγερν στην Αλιάνζ Αρίνα.

Συγκεκριμένα ο Μάρκο Σίλβα πιθανότατα θα επιλέξει τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Καμπιάσο, Σεμπά, Πάρντο και Ιντέγε, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, με τους Σαλίνο ή Φορτούνη να διεκδικούν μία θέση. Ο Stoiximan.gr προσφέρει το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Ολυμπιακός στην Αλιάνζ Αρίνα σε ελκυστικότατη απόδοση, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν σκοράρει και στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια τους στον όμιλο.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει απόψε στον χρυσό βαθμό  που θα τουχαρίσει την  πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, αποστολή που φάνταζε σχεδόν... αδύνατη στην κλήρωση του Αυγούστου.

Η αποψινή είναι η πρώτη ευκαιρία για το σφράγισμα του κόκκινου εισιτηρίου. Η αποστολή θα είναι δεδομένα δύσκολη, ωστόσο, ο φετινός Ολυμπιακός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι του πάνε τα δύσκολα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης