Όσοι βρέθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Κραϊόβα ζήσανε μία ανεπανάληπτη βραδιά.
Η Ένωση βρισκόταν μέχρι το 98ο λεπτό εκτός 8αδας του Conference League και με δύο γκολ και το τελικό 3-2 ανέβηκε στην τρίτη θέση και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση.
Το πέναλτι που σφράγισε τη νίκη το εκτέλεσε ο Λούκα Γιόβιτς για το τελικό 3-2 με το γήπεδο να φλέγεται, να τραγουδά το όνομα του Σέρβου και στη συνέχεια τον ύμνο της Ένωσης.
Ο Γιόβιτς φαίνεται ότι έχει μυήσει στο κλίμα της «Αγιάς Σοφιάς» και τον γιο του, ο οποίος τραγουδούσε στην αγκαλιά της μητέρας του τον ύμνο της ΑΕΚ.
Ο Σέρβος ενώ βρίσκεται λίγο καιρό στην Ελλάδα φαίνεται ότι εκείνος και η οικογένειά του το απολαμβάνουν.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας