Η ΑΕΚ συνεχίζει τη διαμάχη με την ΕΠΟ για την υπόθεση του Στεφάν Λανουά και με εξώδικο που απέστειλε ζητά από την Ομοσπονδία την ανάκληση της τοποθέτησης της για το περιστατικό με τον Γάλλο πρόεδρο της ΚΕΔ στην OPAP Arena
Έπειτα από τη συνάντηση των Μάριου Ηλιόπουλου και Μηνά Λυσάνδρου στην UEFA την περασμένη Τρίτη (18/11), οι κιτρινόμαυροι έστειλαν εξώδικο στην ΕΠΟ με αφορμή την τοποθέτηση που είχε κάνει για τον δήθεν προπηλακισμό του Γάλλου αρχιδιαιτητή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena.
Η ΑΕΚ, η οποία απαλλάχθηκε στη συγκριμένη υπόθεση από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο, ζητάει από την ΕΠΟ δήλωση επανόρθωσης, αποκατάστασης της αλήθειας και ειλικρινούς μεταμέλειας μέσα σε διάστημα δέκα ημερών σε όλα τα Μέσα.
Η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη μάλιστα να κλιμακώσει τις νομικές της ενέργειες σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί από πλευράς ΕΠΟ.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.