Εδώ και χρόνια ο Νόβακ Τζόκοβιτς μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Μονακό και Μαρμπέγια, αλλά τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του με τις αρχές της ισπανικής πόλης δεν είναι και στο καλύτερο σημείο.
Ο Σέρβος τενίστας, έχει μια εκπληκτική βίλα στο θέρετρο της Ισπανίας, αλλά από το 2020 βρίσκεται σε διαμάχη με τον Δήμο για κάποιες επεκτάσεις που έχει κάνει στο οίκημα.
Εκείνη την χρονιά ο Τζόκοβιτς αγόρασε τη βίλα (την οποία νοίκιαζε για πολλά χρόνια) και αποφάσισε να κάνει κάποια επιπλέον πράγματα, χωρίς όμως να βγάλει την απαιτούμενη άδεια και έτσι ότι χτίστηκε (μια βεράντα, ένα μικρό ντους και ένα υπόγειο που χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης) θεωρούνται αυθαίρετα.
Έτσι τιμωρήθηκε με επιπλέον 5.000 ευρώ που έρχονται να προστεθούν σε άλλα (ισόποσα), ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στα 15.000.
Παρά τις δηλώσεις του Σέρβου ότι έχει αναθέσει σε αρχιτέκτονα τη διευθέτηση του ζητήματος και την αίτησή του για αναστολή των κυρώσεων ώστε να προχωρήσει στις απαιτούμενες κατεδαφίσεις, ο Δήμος Μαρμπέγια προχώρησε κανονικά στην επιβολή της τρίτης ποινής.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.