O Στογιάκοβιτς είδε και «αποθέωσε» τον γιο του που έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα - Βίντεο
Εκπληκτική εμφάνιση με 37 πόντους έκανε ο Αντρέι Στογιάκοβιτς, γιός του Πέτζα στο παιχνίδι της Καλιφόρνια εναντίον του Στάνφορντ για το κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ των ΗΠΑ
Λένε πολλές φορές ότι η κληρονομιά περνάει από γενιά σε γενιά, αυτό φαίνεται να συνέβη στην περίπτωση του Αντρέι Στογιάκοβιτς, γιού του Πέτζα Στογιάκοβιτς, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στον ΠΑΟΚ και φυσικά για πολλά χρόνια στους Σακραμέντο Κινγκς, ενώ κατέκτησε και ένα δαχτυλίδι NBA με τους Ντάλας Μάβερικς το 2011.
Ο μικρός έβγαλε μάτια με τη φανέλα της Καλιφόρνια στην αναμέτρηση εναντίον του Στάνφορντ, για το NCAA. Το κοντέρ σταμάτησε στους 37 πόντους, 13/22 σουτ και 4/7 τρίποντα. Ο Αντρέι είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί με έφεση στο σκοράρισμα, κάτι που το είχε φυσικά και ο πατέρας του. Ο Πέτζα ήταν στην κερκίδα και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα κατορθώματα του γιού του.
Φέτος ο γιος του Πέτζα μετρά 17.9 πόντους, 4.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τους Γκόντεν Μπέαρς, αλλά και 31.8% στο τρίποντο. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Στάνφορντ, στην ομάδα δηλαδή κόντρα στην οποία έκανε ρεκόρ καριέρας με 37 πόντους.
Θυμίζουμε, ότι είχε τεθεί δίλλημα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που θα εκπροσωπήσει ο Αντρέι, καθώς η μητέρα του, Αλέκα Καμηλά, είναι Ελληνίδα, και ο ίδιος ο νεαρός γκαρντ έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Το μυστήριο έλυσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος ανέφερε ότι ο μικρός Στογιάκοβιτς επέλεξε την Εθνική Σερβίας.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.