Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρήκε... δίχτυα για τρίτο σερί ματς (και 8ο στα τελευταία 10) κι οδήγησε την Μπενφίκα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας, μετά τη νίκη της επί της Μπράγκα με 1-0 στο «Da Luz».
Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός σημείωσε το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο 39' μετά από ασίστ του Νταλ κι έφτασε τα 17 φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «αετών», οι οποίοι θα συναντήσουν στους «4» την ερασιτεχνική Τιρσένσε σε διπλά ματς και ήδη... προετοιμάζονται για τον τελικό της 25ης Μαΐου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των προημιτελικών του Κυπέλλου Πορτογαλίας έχουν ως εξής:
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.