Τους υποψήφιους αντιπάλους της στα Play Off του Conference League εφόσον προκριθεί επί της Νόα έμαθε η ΑΕΚστην κλήρωση που έγινε στα γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.
Η ΑΕΚ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού της σλοβακικής Ρουζομπερόκ με την κροατική Χάιντουκ Σπλιτ, οι οποίες θα κοντραριστούν στον τρίτο προκριματικό γύρο.
Αν η ΑΕΚ κάνει το καθήκον της και αποκλείσει τη Νόα, τότε θα αντιμετωπίσει είτε τη Ρουζομπερόκ, είτε τη Χάιντουκ Σπλιτ στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 22 Αυγούστου, με τη ρεβάνς σε Σλοβακία ή Κροατία στις 29 Αυγούστου.
Αυτός είναι ο δρόμος της ΑΕΚ προκειμένου να φτάσει στο League Phase του Conference League και είναι στο χέρι της αν είναι σοβαρή για να το πετύχει.