Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης, αναφέρθηκε στο σπουδαίο ντέρμπι (19/5, 20:00) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης».
Θυμίζουμε ο ΠΑΟΚ με νίκη είναι πρωταθλητής ενώ εάν δεν κερδίσει (ισοπαλία ή ήττα) και η ΑΕΚ νικήσει τη Λαμία θα είναι εκείνη πρωταθλήτρια.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ανέφερε
«Η ιστορία του ΑΡΗ μας υπαγορεύει τον δρόμο και αυτήν την Κυριακή. Θα παίξουμε για την φανέλα μας, για τον κόσμο μας, για τους εαυτούς μας, για το καθήκον μας. Αυτό που κάνουμε πάντα. Μπαίνουμε και παλεύουμε για τη νίκη. Αυτό είναι το DNA μας.
Θεωρώ δεδομένο ότι το Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι γεμάτο και ο κόσμος θα δώσει στην ομάδα μας την ώθηση που χρειάζεται. Όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, στις δύο τελευταίες “στροφές” για να κλείσει η χρονιά όπως θέλουμε».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς