Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης, αναφέρθηκε στο σπουδαίο ντέρμπι (19/5, 20:00) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης».
Θυμίζουμε ο ΠΑΟΚ με νίκη είναι πρωταθλητής ενώ εάν δεν κερδίσει (ισοπαλία ή ήττα) και η ΑΕΚ νικήσει τη Λαμία θα είναι εκείνη πρωταθλήτρια.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ανέφερε
«Η ιστορία του ΑΡΗ μας υπαγορεύει τον δρόμο και αυτήν την Κυριακή. Θα παίξουμε για την φανέλα μας, για τον κόσμο μας, για τους εαυτούς μας, για το καθήκον μας. Αυτό που κάνουμε πάντα. Μπαίνουμε και παλεύουμε για τη νίκη. Αυτό είναι το DNA μας.
Θεωρώ δεδομένο ότι το Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι γεμάτο και ο κόσμος θα δώσει στην ομάδα μας την ώθηση που χρειάζεται. Όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, στις δύο τελευταίες “στροφές” για να κλείσει η χρονιά όπως θέλουμε».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.