Απίστευτο ξύλο σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Ουρουγουάη - Δείτε βίντεο

Απίστευτο ξύλο σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Ουρουγουάη - Δείτε βίντεο

Η αναμέτρηση της Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ με την Ρίβερ Πλέιτ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Απερτούρα της Ουρουγουάης ήταν ένα... κλασικό λατινοαμερικανικό ντέρμπι

Uruguai
Εικόνες ντροπής στο Μοντεβιδέο, όπου οι ποδοσφαιριστές της Ντεφενσόρ και της Ρίβερ Πλέιτ ξέχασαν ότι συμμετείχαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα επιλέγοντας να δείξουν τις ικανότητες τους στις πολεμικές τέχνες.

Η γηπεδούχος Ντεφενσόρ, νίκησε με 2-1, παρόλο που έπαιζε με παίκτη λιγότερο κι αυτή η εξέλιξη προκάλεσε τρομερό εκνευρισμό στους φιλοξενούμενους κάτι που έγινε αντιληπτό και στη διάρκεια του αγώνα.

Αρκεί να δείτε το φάουλ που έκανε ο Φακούντο Αλμέιδα στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Κέβιν Ντόουσον (στο 6'20'' του βίντεο που ακολουθεί) για να καταλάβετε...

Defensor sporting vs River Plate 2-1 8/14/2024


Ωστόσο στην τελευταία φάση του αγώνα κι ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για την ισοφάριση, ο τερματοφύλακας τους Ιραθάμπαλ κλώτσησε τον Ριβέρο των γηπεδούχων γιατί έδιωξε μακριά τη μπάλα... Κι όταν δευτερόλεπτα αργότερα ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ!

Bochornoso final en Defensor Sporting-River Plate de Uruguay batalla campal campeón Uruguayo 2024


Τη σπίθα για να ξεσπάσει η φωτιά άναψαν οι Γκερέρο (των γηπεδούχων), Αλμέιδα (των φιλοξενούμενων) δείχνοντας να έχουν γνώσεις από κικ μπόξινγκ και δε δευτερόλεπτα ακολούθησαν και οι υπόλοιποι με ελάχιστους να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Κλείσιμο
Κι ενώ η κατάσταση φάνηκε να ηρεμεί όταν οι παίκτες των φιλοξενούμενων πλησίασαν στα αποδυτήρια η λεκτική επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων έφερε νέα ένταση.

Για να ακολουθήσει κι ένας τρίτος γύρος με τους παίκτες της Ρίβερ να έχουν συμπλοκές και με μερίδα οπαδών των γηπεδούχων που είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Κι όταν τελικά όλα ηρέμησαν ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε δείξει συνολικά 10 κόκκινες κάρτες (τρεις στους γηπεδούχους, επτα στους φιλοξενούμενους) ενώ δεν αποκλείεται οι ποινές να αυξηθούν με την παρέμβαση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ουρουγουάης.

Ειδήσεις σήμερα:

Αριστοτέλης Μυστακίδης: Ο βασιλιάς του χαλκού έγινε τραπεζίτης και αγαπάει τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη

Μπλόκο και καβγάδες για τις άδειες οικοδομής: Φρενάρουν και οι ρυθμίσεις για τη δόμηση στα εκτός σχεδίου οικόπεδα

Αυλαία για το Μουσικό Κουτί - Συγκινημένοι αποχαιρέτησαν το κοινό Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης