Ντιέγκο Σιμεόνε: Διακοπές στην Ελλάδα με την κούκλα σύζυγό του
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε με την Κάρλα Περέιρα επισκέφτηκαν την Ακρόπολη των Αθηνών
Την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αθήνα επέλεξαν ως πρώτο σταθμό των καλοκαιρινών τους διακοπών ο Ντιέγκο Σιμεόνε και η Κάρλα Περέιρα.
Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης και η ισπανίδα σύζυγός του, που είναι μοντέλο, μόλις ο πρώτος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη La Liga πήραν το αεροπλάνο για την Αθήνα.
Το ζεύγος επέλεξε ξενοδοχείο πέντε αστέρων των νοτίων προαστίων για τη διαμονή του αλλά περπάτησαν στο κέντρο της Αθήνας και μαγεύτηκαν από την Ακρόπολη.
Η Κάρλα μάλιστα έγραψε στο Instagram: «Γενηθήτω φως!!! Είπε η Ελευθερία, και σαν την ανατολή του ήλιου από τη θάλασσα, ανέτειλε η Αθήνα!».
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι παντρεμένος από το 2019 με την Κάρλα που είναι 16 χρόνια μικρότερή του και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κορίτσια. Ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με την Καρολίνα Μπαλντίνι και δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο.
Με την πρώτη του σύζυγο έχει τρία αγόρια που παίζουν όλα ποδόσφαιρο.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση