Ο Σαντιό Μανέ έγινε ο πρώτος που κατακτά το βραβείο Σόκρατες για την κοινωνική του δράση

Ο Σαντιό Μανέ έγινε ο πρώτος που κατακτά το βραβείο Σόκρατες για την κοινωνική του δράση

Ο Σαντιό Μανέ, που είναι γνωστός για την τεράστια κοινωνική και φιλανθρωπική του προσφορά τιμήθηκε με το βραβείο που φέρει το όνομα του αείμνηστου Βραζιλιάνου άσου - Ο Γκάβι της Μπαρτσελόνα το βραβείο Κοπά

26334790
Πρεμιέρα για το βραβείο Σόκρατες στα Gala της Χρυσής Μπάλας, το οποίο θα απονέμεται από εδώ και στο εξής στον ποδοσφαιριστή με την πιο πλούσια κοινωνική και φιλανθρωπική δράση.



Ο πρώτος που είχε την τιμή να παραλάβει το νεόκοπο βραβείο είναι ο Σαντιό Μανέ που εδώ και χρόνια έχει αποδείξει το ανθρωπιστικό του πρόσωπο με τις αμέτρητες δωρεές για την ανοικοδόμηση σχολείων και λοιπών υποδομών πίσω στην πατρίδα του, Σενεγάλη.

Κλείσιμο

Ο Γκάβτι το βραβείο Κοπά
Ο Γκάβι είναι ο νικητής του βραβείου «Κοπά» για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, του βραβείου δηλαδή που απονείμεται κάθε χρόνο στον καλύτερο ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών.



Πέρσι ο Πέδρι, φέτος ο Γκάβι! Η Μπαρτσελόνα πέτυχε αυτό το ιδιόμορφο «repeat», αφού έκανε το 2/2 με τους νεαρούς χαφ της στο βραβείο «Ρεϊμόν Κοπά» για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών. Ο 18χρονος παρέλαβε το τρόπαιο από τον 19χρονο συμπαίκτη του, αφού νίκησε στην σχετική ψηφοφορία τους Καμαβινγκά, Μουσιάλα, Μπέλινγκχαμ και Νούνο Μέντες που κατέλαβαν τις θέσεις 2 έως 5 αντίστοιχα.




Ειδήσεις σήμερα:

Το καταστατικό των Τόρις «σώζει» για έναν χρόνο τη Λιζ Τρας - Εσωκομματικές πιέσεις να παραιτηθεί

Ο Τζέρεμι Χαντ ακύρωσε με το «καλημέρα» όλα τα οικονομικά μέτρα του προκατόχου του

Fake news από Τσαβούσογλου για τους 92 μετανάστες στον Έβρο - «Η Ελλάδα παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης