Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Αϊτόρ στη σεζόν για τον ΠAO δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο στην Ισπανία
Με τον τίτλο «Κανταλαπιέδρα σούπερ σταρ» η ηλεκτρονική έκδοση της As αναφέρθηκε στην εξαιρετική παρουσία του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό και το καταπληκτικό ξεκίνημα του Ίβηρα εξτρέμ στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όπου έχει συμμετοχή στα 8 από τα 9 γκολ της ομάδας του.
Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
«Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ξεκίνημα της σεζόν στην Ελλάδα. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μόνο νίκες στα παιχνίδια της και αυτή η περίοδος των επιτυχιών δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την συμμετοχή του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος από πέρσι βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και είναι ένας από τους μεγάλους σταρ του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο εξτρέμ από την Βαρκελώνη που ξεκίνησε την πορεία του στη Μπαρτσελόνα, μετρά 5 γκολ και 2 ασίστ σε 5 αγωνιστικές, έχει μεγάλη συμμετοχή στα γκολ της ομάδας του και στην Αθήνα ήδη του έχουν δώσει ένα παρατσούκλι: Ο ασταμάτητος μαέστρος.
Εξάλλου από πέρσι είχε σπουδαία νούμερα. Εννιά γκολ και 10 ασίστ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο οποίος έκλεισε μια περίοδο οκτώ ετών χωρίς τρόπαιο, με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στον τελικό ο Αϊτόρ πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.
Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Φυσικά ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει την συνεργασία τους αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία».
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.