Formula 1: Ο Λεκλέρ βγήκε εκτός πίστας κι εγκατέλειψε
Ο οδηγός της Ferrari έχασε για μία ακόμα φορά φέτος τις ελπίδες για νίκη, εγκαταλείποντας μετά από έξοδο στον 17ο γύρο κι ενώ είχε αποκτήσει διαφορά ασφαλείας
Η κατάρα που κυνηγάει φέτος τη Ferrari και τον Σαρλ Λεκλέρ εμφανίστηκε και στην πίστα του Πολ Ρικάρ.
Ενώ ο Μονεγάσκος ήταν άνετα πρώτος και με διαφορά 10 δευτερολέπτων, έχασε τον έλεγχο το μονοθεσίου του και κατέληξε στον τοίχο με τα προστατευτικά ελαστικά.
Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν επρόκειτο για πρόβλημα με το μονοθέσιο του Λεκλέρ ή με λάθος του ίδιου του οδηγού.
Με το αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα όλοι μπήκαν για αλλαγή ελαστικών, κάτι που επέτρεψε στον Φερστάπεν να βρεθεί στην κορυφή.
Κλείσιμο
Η κραυγή του Λεκλέρ
Στην ενδοεπικοινωνία με την ομάδα του, ο Μονεγάσκος ακούγεται να αναφέρει πρόβλημα στο γκάζι της F1-75 και αμέσως μετά να κραυγάζει «όχιιιιιιιι».
Σε εκείνο το σημείο ο Λεκλέρ ήλεγχε τον αγώνα, όντας στην κορυφή και με τον Μαξ Φερστάπεν να βρίσκεται αρκετά πίσω, έχοντας κάνει pit stop για αλλαγή ελαστικών.
Η COSMOTE ενώνει τις δυνάμεις της με την TELEKOM, την κορυφαία μάρκα στις τηλεπικοινωνίες παγκοσμίως και μία από τις κορυφαίες στον κόσμο ανεξαρτήτως κλάδου, και μαζί δημιουργούν την COSMOTE TELEKOM
Η πολυεπίπεδη αναπτυξιακή πορεία της GameTech εταιρείας μόνο απαρατήρητη δεν περνάει, λαμβάνοντας μάλιστα πρόσφατα διεθνή αναγνώριση από τους Financial Times μεταξύ του 10% των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στην Ευρώπη.
Το Β’ εξάμηνο του 2025 φέρνει τρεις καθοριστικούς γραπτούς διαγωνισμούς για το Δημόσιο – ευκαιρίες καριέρας με σταθερότητα, κύρος και προοπτική. Για να τις κατακτήσεις, χρειάζεσαι όχι απλώς διάβασμα, αλλά στρατηγική και στοχευμένη προετοιμασία