Σάκκαρη: Το μεσημέρι της Παρασκευής η μάχη της με την Κασάτκινα
Ο προημιτελικός της Μαρίας Σάκκαρη με τη Ντάρια Κασάτκινα ανοίγει (12:00) το πρόγραμμα των αγώνων της Παρασκευής στο Berlin Open
Στη μάχη του Berlin Open επιστρέφει την Παρασκευή η Μαρία Σάκκαρη.
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα παίξει στις 12:00 στο "Στέφι Γκραφ" του Βερολίνου με την Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα για μια θέση στον ημιτελικό του Σαββάτου.
Η Κασάτκινα πριν από λίγες εβδομάδες έφτασε στον ημιτελικό του Roland Garros και είναι στο Νο12 κόσμου. Στα μεταξύ τους παιχνίδια η Κασάτκινα έχει 4-0 νίκες με τελευταία αυτή με 2-1 σετ στο Madrid Open 2022.
Για πρώτη φορά θα παίξουν σε γρασίδι. Η νικήτρια του αγώνα θα παίξει στα ημιτελικά με Μπελίντα Μπέντσιτς ή Λιουντμίλα Σαμσόνοβα/Βερόνικα Κουντερμέτοβα.
Ο άλλος ημιτελικός της διοργάνωσης θα προκύψει από τα ματς Ζαμπέρ-Σάσνοβιτς και Πλίσκοβα-Γκάουφ.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.