Ιστιοπλοΐα: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στο Team Racing Λέιζερ
Την πρώτη θέση κατέλαβε η χώρα μας με τους Ιάσωνα Κεφαλλωνίτη, Αθανάσιο Κυφίδη, Ιάσωνα Βαλιάδη
Μία νέα διοργάνωση φιλοξένησε με επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου. Πρόκειται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Team Racing της EurILCA -Ευρωπαϊκή Κλάση Λέιζερ.
Είναι ένας ομαδικός αγώνας στον οποίο συμμετέχουν χώρες με τρία σκάφη και αγωνίζονται μεταξύ τους. Η βαθμολογία προκύπτει με τον συνδυασμό των θέσεων που καταλαμβάνουν τα σκάφη κάθε ομάδας.
Ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή και ολοκληρώθηκε χθες Τετάρτη. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο και οι ιστιοπλόοι τον απόλαυσαν.
Έλαβαν μέρος 5 χώρες. Η Ελλάδα με 5 ομάδες και 15 σκάφη, η Πολωνία με δύο ομάδες και 6 σκάφη και οι Γερμανία, Ολλανδία, Ισπανία. Συνολικά έτρεξαν 30 σκάφη κι έγιναν 36 αναμετρήσεις.
Την πρώτη θέση κατέλαβε η χώρα μας με τους Ιάσωνα Κεφαλλωνίτη, Αθανάσιο Κυφίδη, Ιάσωνα Βαλιάδη. Δεύτεροι ήταν οι Πολωνοί και τρίτοι οι Ισπανοί.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.