Ισπανικά ΜΜΕ: «Η πόρτα της Ρεάλ είναι κλειστή για τον Ρονάλντο»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Η πόρτα της Ρεάλ είναι κλειστή για τον Ρονάλντο»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της  Marca, παρά τις καλές σχέσεις του Αντσελότι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προτεραιότητα των Μαδριλένων είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ

ronaldoo_real
Το πρωί της Τρίτης η ισπανική τηλεόραση έριξε τη μεγάλη «βόμβα» για τις προσπάθειες που φέρεται να κάνει ο Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ προκειμένου να πετύχει τη μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Εντού Αγκίρε από το El Chiringuito, ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να επαναφέρει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στην Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ, ο εν λόγω δημοσιογράφος διέψευσε και την Corriere dello Sport που ανέφερε πως ο Ρονάλντο έχει προταθεί στην Μάντσεστερ Σίτι.



Κλείσιμο
Την ίδια ώρα η ισπανική Marca ναι μεν επιβεβαιώνει πως τόσο η Γιουβέντους όσο και η πλευρά του Πορτογάλου άσου θέλουν να απεμπλακούν από την υπάρχουσα συμφωνία, έχοντας προσεγγίσει εδώ και μήνες τους Μαδριλένους, ωστόσο από την πλευρά των «μπλάνκος» η πόρτα είναι κλειστή για τον 36χρονο.

Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει για κανένα άλλο λόγο παρά γιατί στις τάξεις της Βασίλισσας, η προτεραιότητα τους είναι η απόκτηση του νεαρού αστέρα της Παρί, Κιλιάν Εμπαπέ.

Μάλιστα, και ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός με ανάρτησή του στο Twitter, επεσήμανε ότι αν και σέβεται απόλυτα τον Πορτογάλο ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό του φέτος να συνεργαστεί και πάλι μαζί του.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας θρύλος και πραγματικά τον σέβομαι. Όμως ποτέ μου δεν ζήτησα ή σχεδίασα την υπογραφή του Κριστιάνο αυτό το καλοκαίρι. Κοιτάμε μπροστά», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.



Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτιά στα Βίλια: Τεράστιο το πύρινο μέτωπο - Μάχη με τις φλόγες δίνει η Πυροσβεστική

Νίκος Χαρδαλιάς: Αναρρώνει μετά το καρδιακό επεισόδιο - Η ανάρτηση της συζύγου του

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φωτογραφίζεται ξανά τόπλες και διαψεύδει ότι είναι έγκυος ή ότι έκανε αυξητική στήθους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης