ΑΕΚ για ταινία Παναθηναϊκού: «Ανυπομονούμε να τη δούμε στους κινηματογράφους»
Το δικό της μήνυμα για την ταινία «Ταξίδι στα αστέρια», που αναφέρεται στις επιτυχίες του μπασκετικού Παναθηναϊκού, έστειλε η ΚΑΕ ΑΕΚ
Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ, που αναφέρθηκε μέσω Instagram στην ταινία του Παναθηναϊκού, «Ταξίδι στα αστέρια».
Μάλιστα, η «πράσινη» ΚΑΕ ευχαρίστησε την Ένωση με μια αναδημοσίευση σε story.
Αναλυτικά το μήνυμα της ΑΕΚ: «Το ελληνικό μπάσκετ, η Ιστορία της Ελλάδας μας. Mετά το “1968”, το “Ταξίδι στα αστέρια”. Ανυπομονούμε να το δούμε από τον Σεπτέμβριο στους κινηματογράφους».
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.