Ματέους Ρέις: Φεύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ρίο Άβε

Ματέους Ρέις: Φεύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ρίο Άβε

Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας, παρέμεινε στη Ρίο Άβε, με την οποία, όμως έχει πλέον πολύ κακές σχέσεις

mateus-reis
Η μεταγραφική περίοδος έκλεισε με τον Ολυμπιακό να μην καταφέρνει να κάνει δικό του τον Ματέους Ρέις, όσο και αν το προσπάθησε και ο ίδιος ο παίκτης της Ρίο Άβε. Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η πορτογαλική A Bola, ο αριστερός μπακ αναμένεται να μείνει ελεύθερος τον Ιούνιο για να συνεχίσει την καριέρα του όπου εκείνος επιθυμεί με μηδέν κόστος.

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν, μάλιστα, ότι ο ποδοσφαιριστής θα προπονείται, πλέον, με την Β ομάδα της Ρίο Άβε ως τιμωρία για πειθαρχικό παράπτωμα, όταν είχε αρνηθεί στις 27 Σεπτέμβρη να αγωνιστεί κόντρα στην Γκιμαράες, στην προσπάθειά του να πιέσει για την μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα «οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν φτάσει σε ακραίο σημείο που καθιστούν αδύνατη κάθε προσπάθεια εξεύρεσης κοινής λύσης, με την Ρίο Άβε να κάνει προσπάθεια να εκμεταλλευτεί όλα τα μεταγραφικά παράθυρα που είναι ακόμα ανοιχτά, είτε στη Ρωσία είτε στην αραβική αγορά».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Δίκη Χρυσής Αυγής: Να απορριφθούν τα ελαφρυντικά ζήτησε η εισαγγελέας

Ο Τζόκοβιτς αποθεώνει ξανά τον Τσιτσιπά: Είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια ανακοίνωσε το τέλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης