Λαπροβίτολα για Παναθηναϊκό: «Υπέροχο ότι με ήθελαν όμως δεν εξαρτιόταν από εμένα»

Λαπροβίτολα για Παναθηναϊκό: «Υπέροχο ότι με ήθελαν όμως δεν εξαρτιόταν από εμένα»

Ο Νίκο Λαπροβίτολα αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον των «πράσινων» που ήθελαν, μεν να του δώσουν ηγετικό ρόλο όμως δεν ήταν στο χέρι του να έλθει στην Αθήνα

laprovittola_0
Η περίπτωση του Νίκο Λαπροβίτολα ήλθε τις προηγούμενες ημέρες στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που οι «πράσινοι» ήταν διατεθειμένοι να δώσουν στον Αργεντινό γκαρντ θέση βασικού playmaker έπειτα από την αποχώρηση του Νικ Καλάθη για την Μπαρτσελόνα.

Παρ' όλα αυτά, η πρόθεση του Φακούντο Καμπάτσο να μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ υποχρέωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον κρατήσει στο ρόστερ, μολονότι την περσινή σεζόν δεν είχε σημαντικό ρόλο στο rotation των «blancos». Ο Λαπροβίτολα θα συνεχίσει στη «Βασίλισσα», με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021 και σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό.

«Αυτό που ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής ήταν ότι έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος το καλοκαίρι. Δεν ένιωθα πίεση, ή ότι είχα τραβήξει τα φώτα επάνω μου. Προσπάθησα να μείνω όσο πιο ήρεμος γινόταν.

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά στη Βαλένθια, τα πράγματα με τον Φάκου δεν ήταν ακόμα τόσο ξεκάθαρα, ήλθε ο Αλοθέν και ήταν η σειρά μου να φύγω. Άρχισα να εξετάζω τις επιλογές μου όμως στη συνέχεια η Ρεάλ μου είπε ότι ήθελε να μείνω και ότι δεν θα με άφηνε να φύγω! Επομένως, είμαι εδώ και περιμένω να αρχίσει η preseason.

Πάντα είναι υπέροχο όταν σε θέλουν, ή όταν αποτελείς πρώτη επιλογή για μια ομάδα όμως δεν εξαρτιόταν από εμένα!» ανέφερε σχετικά στο basquetplus.com. Εν συνεχεία ανέφερε: «Μίλησα με τον Πάμπλο Λάσο. Μου ξεκαθάρισε την κατάσταση. Το πως έχουν τα πράγματα και το τι σκέφτεται για την επόμενη σεζόν. Νομίζω πως ήθελα αυτό ακριβώς, μια κουβέντα μαζί του».

Ο Λαπροβίτολα ρωτήθηκε για τον Καμπάτσο και την πιθανότητα ο συμπατριώτης του να αποχωρήσει για το ΝΒΑ όμως απέφυγε... διακριτικά να απαντήσει («Όχι, δεν θα μιλήσω για αυτό»).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Pizza Hut: Πώς χάθηκε η πιτσαρία με τη μεγάλη ιστορία

Προσλήψεις σε Μετρό - Λεωφορεία: 655 θέσεις και προμήθεια νέων οχημάτων

Ερντογάν: Δεν υπάρχει συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου, ξεκινήσαμε γεωτρήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης