Σπανάκης: Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των πεζογεφυρών του Παλαιού Φαλήρου και του Αλίμου

Σπανάκης: Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των πεζογεφυρών του Παλαιού Φαλήρου και του Αλίμου

Ο βουλευτής της ΝΔ με δύο ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή ζητά ενημέρωση για τον χρονικό ορίζοντα επανέναρξης και ολοκλήρωσης των εργασιών

Σπανακης-1024x725
Το σοβαρότατο πρόβλημα με με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των δύο πεζογεφυρών του Παλαιού Φαλήρου και του Αλίμου επισημαίνει με δύο κοινοβουλευτικές ερωτήσεις προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, ο Βουλευτής της ΝΔ, Βασίλειος-Πέτρος Σπανάκης.

«Για την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των δύο έργων, φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών» τόνισε ο κ. Σπανάκης. «Ζήτησα», πρόσθεσε, «από τον αρμόδιο Υπουργό ενημέρωση για τον χρονικό ορίζοντα επανέναρξης και ολοκλήρωσης των εργασιών καθώς και για τις ενέργειες που σκοπεύει να κάνει, δεδομένου ότι η εγκατάλειψη των δύο ημιτελών πεζογεφυρών επί της Λ. Ποσειδώνος δημιουργεί προβλήματα στους πολίτες και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά τους”.

Να σημειωθεί πως χωρίς το συγκεκριμένο έργο η πρόσβαση στην Παραλιακή Ζώνη δεν είναι και τόσο εύκολη και με ιδιαίτερους κινδύνους για άτομα με ειδικές ανάγκες, για γονείς με μικρά παιδιά και κυρίως με καροτσάκια, ηλικιωμένους, μαθητές.

Και τονίζει οτι το έργο παραμένει ημιτελές και εγκαταλελειμμένο για μήνες τώρα, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην γειτονική περιοχή, ενώ και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου αλλά και φορείς της πόλης έχουν θέσει το συγκεκριμένο ζήτημα για την επίσπευση της κατασκευής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης