Το ΚΙΔΗΣΟ ασκεί κριτική στο Κίνημα Αλλαγής

Το ΚΙΔΗΣΟ ασκεί κριτική στο Κίνημα Αλλαγής

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

4908211
Ο Χάρης Καστανίδης υποστήριξε πως ήταν λάθος η στρατηγική της ψήφου ανοχής, καθώς «έδωσε αέρα στα πανιά όσων ήθελαν να πάνε στη ΝΔ και ύψωσε εμπόδιο σε όσους θα επέστρεφαν από τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Έχουμε μερικές διακηρύξεις δεν έχουμε πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα» προσέθεσε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και στάθηκε στην ανάγκη η πολιτική να έχει απόσταση από τα συμφέροντα.

«Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα καρπωθούμε τη φθορά της ΝΔ, οι πολίτες θα φεύγουν από τη ΝΔ και θα πηγαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ» προέβλεψε ο Δημήτρης Ρέππας θέτοντας ζήτημα ταυτότητας του Κινήματος Αλλαγής.

«Ούτε ΚΚΕ του κέντρου, αλλά ούτε και ΑΝΕΛ του κέντρου για να συγκυβερνάμε με όποιον να είναι» είπε χαρακτηριστικά.

Το 8,1 είναι κάτω από τις προσδοκίες μας και είναι πια πολύ δύσκολο να διεκδικήσουμε τον πρώτο ρόλο στην Κεντροαριστερά, σημείωσε ο Φίλιππος Πετσάλνικος και αναρωτήθηκε «τι είναι το... ΚΙΝΑΛ», προκαλώντας την αντίδραση στελεχών που του ζήτησαν να μιλά για Κίνημα Αλλαγής.  Συνολικά οι τόνοι της ομιλίας του πρώην προέδρου της Βουλής ήταν απαξιωτικοί για τη διαδικασία. Όταν του ζητήθηκε να συντομεύσει απάντησε πως δεν είναι στόχος να τελειώσουμε για να πάμε στην ταβέρνα για παϊδάκια! Τέλος, είπε πως το brand Κίνημα Αλλαγής είναι πολύ αδύνατο και θυμίζει απορρυπαντικό ή ανεμιστήρα.

Θα καταγραφεί στην ιστορία πως η Φώφη Γεννηματά δημιούργησε μία προσδοκία και τελικά έμεινε με ένα...σκιάχτρο στα χέρια, ανέφερε στη δική της παρέμβαση η Αφροδίτη Παπαθανάση, μιλώντας για αποκλεισμούς και κλειστή ηγετική ομάδα. 
Κλείσιμο
Κριτική άσκησε και ο Γιώργος Καμίνης, ο οποίος διαφώνησε με την επιλογή του Κινήματος Αλλαγής να στηρίξει την αντικατάσταση της κυρίας Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού με νόμο αναδρομικής ισχύος. 

Δε γίνεται να αποκλείουμε τις συνεργασίες όταν θέλουμε αναλογικό εκλογικό σύστημα, απάντησε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και έθεσε ένα ερώτημα: γιατί δεν επέστρεψαν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ουσιαστική αποπομπή Βενιζέλου από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης