Χρηστίδης: Δεν υπάρχει διαγραφή της ΔΗΜΑΡ, τον Θεοχαρόπουλο διαγράψαμε

Χρηστίδης: Δεν υπάρχει διαγραφή της ΔΗΜΑΡ, τον Θεοχαρόπουλο διαγράψαμε

Συνεδριάζει στις 13:30 η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή

pavlaras
Στα όσα είπε στον «Θέμα 104,6», ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, απαντά ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Ο κύριος Χρηστίδης, αντικρούει τον ισχυρισμό Θεοχαρόπουλου, ότι η διαγραφή του χθες από την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, σημαίνει και διαγραφή της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Ο Θεοχαρόπουλος διεγράφη από το Κίνημα Αλλαγής, όχι η Δημοκρατική Αριστερά, ξεκαθαρίζει ο Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στο «protothema.gr».

Όπως είπε ο κύριος Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάνη, η διαγραφή του σημαίνει στην ουσία τη διαγραφή της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ.

«Η Δημοκρατική Αριστερά μαζί με το ΠΑΣΟΚ είχαν συγκροτήσει την Δημοκρατική Συμπαράταξη από το 2015. Είναι στην ουσία σαν να διέγραψε το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς. Αποφάσισε ουσιαστικά (σσ η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ), λόγω της απόφασης του κόμματος να διαγράψει τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ. Είναι κρίμα, σε ένα πολυκομματικό φορέα η επικεφαλής να διαγράφει το ένα από τα κόμματα. Είμαστε συνασπισμός κομμάτων. Συνεπώς ένας συνασπισμός δυο κόμματων στη Βουλή όπως είμαστε, η απόφασή της είναι να διαγράψει το ένα. Ξεπερνά τα όρια μια δημοκρατικής λειτουργίας».

Παράλληλα ο Παύλος Χρηστίδης, προχώρησε στη διάψευση του ισχυρισμού του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου ότι του προτάθηκε από το ΚΙΝΑΛ να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αρκεί να μην ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Κλείσιμο
«Είναι προφανές ότι τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. Λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα η αλήθεια βγαίνει, ας περιμένουμε να τελειώσει και η σημερινή μέρα, γιατί θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επικαιρότητα διάφορα πράγματα, τα οποία θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γύρω από το τι στην πραγματικότητα θέλει να κάνει ο οποιοσδήποτε» δήλωσε ο κ. Χρηστίδης στο «Πρακτορείο 104,9 FM», επισημαίνοντας ότι «οφείλουμε να έχουμε καθαρή στάση στα πράγματα» και ο κ.Θεοχαρόπουλος διεγράφη από την κα Γεννηματά με αφορμή την πρόθεσή του να υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε αυτό το κλίμα συνεδριάζει στις 13:30 η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης