Λαζαρίδης στο ΘΕΜΑ 104,6 για Μανιαδάκη: Έβαλαν τον Ραν Ταν Πλαν να στήσει σκευωρία

Λαζαρίδης στο ΘΕΜΑ 104,6 για Μανιαδάκη: Έβαλαν τον Ραν Ταν Πλαν να στήσει σκευωρία

«Η σκευωρία θα αποκαλυφθεί πλήρως. Ποιοι τη στήσανε, πώς τη στήσανε, ποιους πιέσανε, ποιοι ενεπλάκησαν και πού τα κάνανε μαντάρα», δήλωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά

lazaridis
Για σκευωρία που θα αποκαλυφθεί και θα παρασύρει όσους ενεπλάκησαν μίλησε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά και του Γιώργου Πιέρρου, στο Θέμα 104,6.

Πιο αναλυτικά:

«Ο κ. Σαμαράς δεν είπε κάτι για την αξιοπιστία. Ο κ. Σαμαράς είπε ότι σας είχε πει, πως ήταν από την αρχή σκευωρία. Αυτό αποκαλύπτεται. Όταν ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες, παύει να είναι προστατευόμενος και βγαίνει και λέει ότι μου ζητούσαν να συκοφαντήσει ουσιαστικά, να πει ψέματα για τα τρία πρόσωπα, έρχεται ένας από εκείνους που ήταν απέναντι στον Σαμαρά και τον κατηγορούσαν φορώντας κουκούλα, ομολογεί αυτό που ο Σαμαράς έλεγε από την αρχή. Για το θέμα της αξιοπιστίας θα κριθεί από τη δικαιοσύνη. Οι κατήγοροι του Σαμαρά άλλα έλεγαν πριν, άλλα λένε τώρα.

Το όνομα του κ. Μανιαδάκη το ξέραμε από την αρχή, όπως και τα ονόματα των άλλων δύο προστατευόμενων μαρτύρων, τα ξέρουμε από την αρχή. Τους ανθρώπους αυτούς, μόνοι τους μας τους δώσανε. Είναι η πιο αστεία, κωμική περίπτωση μαρτύρων.

Κλείσιμο
Αυτό είναι Ραν Ταν Πλαν. Είναι βάλαν τους Ντάλτον και τον Ραν Ταν Πλαν να κάνει σκευωρία. Ε, δεν θα πετυχαίναν μεγαλύτερο σουξέ. Το πράγμα ακούγεται αστείο και γελάει όλος ο κόσμος, όμως δεν είναι. Εμείς είχαμε πει πριν από 11 μήνες ότι αυτή η ιστορία είναι σκευωρία και ότι αυτή η ιστορία θα αποκαλυφθεί. Τώρα, αυτή η ιστορία αποκαλύφθηκε. Κατά μία έννοια δικαιωθήκαμε.

Θα κάνω μία πρόβλεψη ακόμη. Η σκευωρία θα αποκαλυφθεί πλήρως. Ποιοι τη στήσανε, πώς τη στήσανε, ποιους πιέσανε, ποιοι ενεπλάκησαν και πού τα κάνανε μαντάρα. Όταν θα βγει η σκευωρία με το καλό, θα αποκαλυφθεί και το σκάνδαλο που προσπαθούσε να συγκαλύψει η σκευωρία. Το σκάνδαλο, δηλαδή οι σχέσεις της εταιρείας με τον ιατρικό κλάδο, διερευνήθηκε παντού, εκτός από την Ελλάδα.

Πρόθεση του Σαμαρά είναι να ξεκαθαρίσει το όνομά του. Ο καλύτερος τρόπος, όταν πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα, είναι να αποκαλυφθεί η σκευωρία. Να γίνεις από κατηγορούμενος, κατήγορος. Κατηγορούμενος δεν έγινε, πρέπει να γίνει κατήγορος, για να καθαρίσει».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Θέμα 104,6:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης