Ονειδος για ΝΑΤΟ και ΕΕ να δεχθούν τη διαδικασία στα Σκόπια υποστηρίζει site που απηχεί τις απόψεις Καμμένου

Ονειδος για ΝΑΤΟ και ΕΕ να δεχθούν τη διαδικασία στα Σκόπια υποστηρίζει site που απηχεί τις απόψεις Καμμένου

Μετά την ανάρτηση του υπουργού Άμυνας στο twitter που άναψε φωτιά καθώς υιοθετούσε τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης των Σκοπίων site που απηχεί τις απόψεις του χαρακτηρίζει διάτρητη την ψηφοφορία

olympia
Την αμφισβήτηση της διαδικασίας ψηφοφορίας στη βουλή των Σκοπίων από την οποία εγκρίθηκε η πρόταση του Ζόραν Ζάεφ για συνταγματική αναθεώρηση επιχειρούν sites που θεωρούνται ότι απειχούν τις απόψεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, δίνοντας συνέχεια, ουσιαστικά στα όσα είχε νωρίτερα υποστηρίξει ο ίδιος ο κ.Καμμένος με ανάρτησή του στο twitter με την οποία υιοθετούσε τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης για εκβιασμούς και λαδώματα βουλευτών. Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα στο olympia.gr  που κάνει λόγο για διάτρητη και ευθέως αντικείμενη στις αρχές της Ευρωπαϊκής Ενωσης διαδικασία. 

Υπό τον τίτλο «Όνειδος για το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ενωση να δεχθεί τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στα Σκόπια ως νόμιμη, το site γράφει: 

«Είναι πραγματικά αδιανόητα αυτά που συνέβησαν στα Σκόπια. Και φυσικά θέτουν την Δύση προ των ευθυνών της. Είναι δυνατόν να μπει στην άκρη η δημοκρατία και οι θεσμοί της προς όφελος των οποίων σκοπιμοτήτων; Είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτή αυτή η έναρξη των συνταγματικών αλλαγών με τον τρόπο που έγινε; Εάν έκανε κάτι παρόμοιο, ο Ερντογάν, θυμάστε τι έγινε με το δημοψήφισμα στην Τουρκία, θα είχαν σηκωθεί και οι δυτικές πέτρες.
Φυσικά μία τέτοια διαδικασία είναι διάτρητη και αντίκειται ευθέως στις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Που δεν μπορεί να την νομιμοποιήσει αποδεχόμενη το αποτέλεσμα της. Ειδικά από την στιγμή που αφήνει ορθάνοιχτο το παράθυρο της αμφισβήτησης της σε περίπτωση αλλαγής της κυβέρνησης.
Οι καταγγελίες είναι βαρύτατες και είναι βέβαιον ότι θα συμπαρασύρουν οποιαδήποτε συμφωνία και αν εγκριθεί υπό τις παρούσες συνθήκες».



oneieie
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης