Κίνημα Αλλαγής: Φυγή προς τα εμπρός η Φώφη, αντίστροφη μέτρηση ο Σταύρος

Κίνημα Αλλαγής: Φυγή προς τα εμπρός η Φώφη, αντίστροφη μέτρηση ο Σταύρος

Δεν ασχολούμαστε με την εσωστρέφεια, απαντά η Χαριλάου Τρικούπη στο «ραντεβού» που έδωσε η Σεβαστουπόλεως για τη Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων του Ποταμιού την Κυριακή 1η Ιουλίου

atmosfairiki_fwfi_stavros
Ποιος το περίμενε πώς θα ήταν... Κυριακή; Την Κυριακή 1η Ιουλίου, σε μία ανοιχτή συνεδρίαση των Αντιπροσώπων, το Ποτάμι θα αποφασίσει αν... γυρίζει πίσω (όπως έγραφε το ΘΕΜΑ την Κυριακή) ή αν θα παραμείνει στο Κίνημα Αλλαγής.

«Το πρώτο (σ.σ. το αν θα αποχωρήσουν) μπορούν να το αποφασίσουν μόνοι τους, για το αν θα μείνουν θα πρέπει να συμφωνήσουν με τους όρους λειτουργίας του Κινήματος Αλλαγής» επισημαίνουν από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Στο πλαίσιο αυτό, δηλώνουν ότι δεν θα ασχοληθούν με τα εσωτερικά του Ποταμιού ή με ό,τι προκαλεί εσωστρέφεια στο Κίνημα Αλλαγής. «Προχωρούμε στο σχεδιασμό μας με τις εκλογές των δημοτικών οργανώσεων την Κυριακή και την μεγάλη εκδήλωση (σ.σ. την ερχόμενη Δευτέρα) για την οικονομία» δηλώνουν οι επιτελείς της Φώφης Γεννηματά.

Την ίδια ώρα, στο Ποτάμι επικρατεί αναβραμός. Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποφάσισε να συγκαλέσει από σήμερα μέχρι και την 1η Ιουλίου το σύνολο των κομματικών οργάνων, ώστε η απόφαση να είναι συλλογική, αν και στο τέλος κάθε στέλεχος θα πάρει τη δική του απόφαση.

Κλείσιμο
Η ουσία είναι πως ο πρόεδρος του Ποταμιού εκτιμά ότι το Κίνημα Αλλαγής διολισθαίνει σε «ΠΑΣΟΚ plus». «Και σε αυτό δεν έχουμε θέση» σημειώνουν συνεργάτες του.

Είναι προφανές ότι το εγχείρημα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, που ξεκίνησε πέρυσι τέτοιες ημέρες, με την ευκαιρία της συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, θα περάσει πριν από τα πρώτα του ανεπίσημα γενέθλια, και την πρώτη υπαρξιακή του κρίση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης