Γεωργιάδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Αποχρώσεις γελοιότητας στις δηλώσεις Κοτζιά για να αποσείσει τις ευθύνες του

Γεωργιάδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Αποχρώσεις γελοιότητας στις δηλώσεις Κοτζιά για να αποσείσει τις ευθύνες του

«Νοιώθει υπερήφανος ο κ. Βούτσης για την ομολογία του ότι ο πράκτορας με το οποίο η Τρόικα πέτυχε τον πολιτικό της στόχο ήταν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;» αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Γεωργιάδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Αποχρώσεις γελοιότητας στις δηλώσεις Κοτζιά για να αποσείσει τις ευθύνες του
Μύδρους κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με αφορμή τα όσα είπε για την επίσκεψη Ερντογάν την Πέμπτη
εξαπέλυσε μέσω του
ΘΕΜΑ 104,6 ο
Άδωνις Γεωργιάδης
Κλείσιμο
κάνοντας λόγος για «αποχρώσεις γελοιότητας» προκειμένου να αποσείσει τις δικές του ευθύνες για το φιάσκο της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα.

«Η προσπάθειά του να φορτώσει το φιάσκο της επίσκεψης Ερντογάν στο ΣΚΑΙ έχει αποχρώσεις γελοιότητος και δείχνει πώς οι άνθρωποι αυτοί είναι έτοιμοι να ρίξουν στην αρένα τον οποιονδήποτε για να αποσείσουν τις ευθύνες τους» είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναρωτώμενος: «καταλαβαίνει σε πόσο μεγάλο κίνδυνο θέτει τον Παπαχελά όταν τον κατηγορεί για την πρόκληση εθνικού ζητήματος. Αν βρεθεί ένας τρελός στα 11 εκατ. τι θα γίνει;».

Όπως παρατήρησε ο κ. Γεωργιάδης ο υπουργός Εξωτερικών «αρέσκεται στις θεωρίες συνωμοσίας και γι' αυτό τον έχω εντάξει στις κατηγορίες των συνωμοσιολόγων».

Κατά την εκτίμησή του, δε, «το "θερμόμετρο" στις ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά την επίσκεψη Ερντογάν ανέβηκε δεν κατέβηκε».



Είναι υπερήφανος ο Βούτσης για την ομολογία του ότι είναι όργανο της Τρόικας;
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επανήλθε και στο ζήτημα των δηλώσεων του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση «ότι Θεσμοί που ανέτρεψαν την κυβέρνηση Σαμαρά σήμερα μας στηρίζουν για τους δικούς τους λόγους...» τονίζοντας ότι «είναι αδύνατον να μην γίνει κεντρική συζήτηση για τη συγκλονιστική αυτή δήλωση».

«Ουσιαστικά ο κ. Βούτσης ομολόγησε ότι ο πράκτορας, για να το καταλαβαίνει καλύτερα ο κόσμος, με το οποίο η Τρόικα πέτυχε τον πολιτικό της στόχο ήταν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτό επιτείνεται από το δεύτερο μέρος του συλλογισμού ότι η Τρόικα στηρίζει τον Τσίπρα για τους δικούς της σκοπούς» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.

«Το ότι το καταλαβαίνει τώρα ότι είναι όργανο της Τρόικας, γιατί με καλή πίστη να δεχθώ ότι δεν γνώριζε αλλά στο κόλπο ήταν ο Τσίπρας και ο Καμμένος, τον κάνει υπερήφανο;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ.

Μιλώντας τέλος για το συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ξεκινά το Σάββατο ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι το κυβερνητικό σχέδιο που θα παρουσιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης «είναι κοστολογημένο, φιλελεύθερο και δεν έχει την έννοια των τσαμπουκάδων γιατί αυτή η τακτική γίνεται για εσωτερική κατανάλωση» υπενθυμίζοντας ότι «επί Τρόικας ο Σαμαράς κατέβασε το ΦΠΑ κατά 10 μονάδες, μείωσε το φόρο στα καύσιμα κατά 30% και στην εισφορά αλληεγγύης κατά 30% κ.α. Η Τρόικα ξέρει ότι εμείς νοικοκυρεύουμε το κράτος και έτσι θα έχουμε μείωση φόρων».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης