Κεντροαριστερά: «Χτυπά» 80% η συμμετοχή - Ήδη έχουν ψηφίσει 130 χιλιάδες

Κεντροαριστερά: «Χτυπά» 80% η συμμετοχή - Ήδη έχουν ψηφίσει 130 χιλιάδες

Χαμόγελα ικανοποίησης στα επιτελεία των δύο υποψηφίων - Ανταποκρίθηκε ο κόσμος στο κάλεσμα συμμετοχής

Παρά τη βροχή που έπληττε το πρωί το Λεκανοπέδιο Αττικής και πολλές άλλες περιοχές της χώρας, η διαδικασία του β' γύρου των εκλογών για την Κεντροαριστερά εξελίσσεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ήδη, βάσει των στοιχείων, η συμμετοχή φτάνει το 80%, καθώς έχουν ψηφίσει μέχρι τις 5 το απόγευμα 130.000 ψηφοφόροι, από τους συνολικά 210.0000 που είχαν ψηφίσει την περασμένη Κυριακή.

Θέλεις συνεχή ενημέρωση; Την πίσω πλευρά των γεγονότων; Συνεντεύξεις με ουσία; Συντονίσου από τις 20 Νοεμβρίου στον ΘΕΜΑ 104,6 FM

Στο εκλογικό κέντρο στο Καματερό, όπου πήγε με την οικογένειά της, ψήφισε η Φώφη Γεννηματά.«Οι προοδευτικοί πολίτες στις κάλπες αποφασίζουν για την μεγάλη παράταξη της κεντροαριστεράς. Όλες οι γενιές συμπορεύονται. Μαζί τολμήσαμε. Μαζι πετύχαμε. Μαζι τώρα  για τη νίκη» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στην ιδιαίτερή του πατρίδα στο Ηράκλειο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Νίκος Ανδρουλάκης.


Ο υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα κάλεσε για μία ακόμη φορά τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές.Στις δηλώσεις του έδωσε έμφαση στην ενότητα και την ανανέωση της δημοκρατικής παράταξης.
Οι κάλπες θα μείνουν ανοικτές έως τις 8μμ.

Προσοχή: Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι είχαν συμμετάσχει την πρώτη Κυριακή. Ο εκλογείς μπορεί να αλλάξουν εκλογικό τμήμα, αν βρεθούν σε άλλη περιοχή, καθώς η βάση δεδομένων είναι κοινή για όλα τα εκλογικά τμήματα.

Στην Αθήνα ψήφισε ο Γιώργος ΚαμίνηςΘεοδωράκης για την Κεντροαριστερά: Η παράταξη ή θα είναι μεγάλη ή δεν θα υπάρξει
Η παράταξη ή θα είναι μεγάλη ή δεν θα υπάρξει, δήλωσε το απόγευμα της Κυριακής, αμέσως μετά την ψήφο του για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Κεντροαριστερά ο Σταύρος Θεοδωράκης. Η κοινωνία θέλει τολμηρές προτάσεις με πάθος, θέλει να αλλάξουμε εποχή, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού και τόνισε πως «η κοινωνία δεν θέλει άλλο ένα κόμμα».

Ολόκληρη η δήλωσή του όπως αναρτήθηκε στο Twitter του:
«Ψήφισα στο Χαλάνδρι. Έσφιξα χέρια φίλων εθελοντών που εγγυώνται και αυτή την Κυριακή την διαδικασία. Η παράταξη ή θα είναι μεγάλη ή δεν θα υπάρξει. Η κοινωνία δεν θέλει άλλο ένα κόμμα. Θέλει τολμηρές προτάσεις χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Θέλει να αλλάξουμε εποχή».

Γιάννης Μανιάτης: Θα κερδίσουμε και την συντήρηση και τον λαϊκισμό
«Σήμερα  ολοκληρώνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα για την ενωμένη και ανανεωμένη Προοδευτική Παράταξη. Με τη Νέα Γενιά σε ρόλο Πρωταγωνιστή  θα ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό της χώρας και θα καθορίσουμε πρωταγωνιστικά τις πολιτικές εξελίξεις. Την Δευτέρα όλοι μαζί παρόντες , ξεκινάμε την μεγάλη προσπάθεια για να νικήσουμε τον Λαϊκισμό και την Συντήρηση στις επόμενες εκλογές».Στο Ηράκλειο Κρήτης ψήφισε για τον δεύτερο γύρο των εκλογών της Κεντροαριστεράς ο Γιώργος Παπανδρέου.Στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων ψήφισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος:

«Το βήμα που ολοκληρώνεται σήμερα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Βεβαίως, το στοίχημα της χώρας θα κερδηθεί στην προγραμματική αντίληψη, στην πρότασή μας. Στη μεταρρυθμιστική αποφασιστικότητα της κοινωνίας. Όποιος μιλά συγκεκριμένα, ολοκληρωμένα, υπεύθυνα και λέει εφικτά πράγματα που θα βγάλουν τη χώρα στο μέλλον, αυτός θα κερδίσει το στοίχημα. Αυτό πρέπει να κάνει η δημοκρατική παράταξη. Εκεί κρίνεται το πολιτικό παιχνίδι πριν κριθεί στους εκλογικούς αριθμούς.
Δημοσιογράφος: Προϋπόθεση όμως είναι η ενότητα..
Ευ. Βενιζέλος: Αυτό είναι ηθική υποχρέωση όλων εκείνων που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία». 


Θεοχαρόπουλος: Αποφασιστικό βήμα για την αναζωογόνηση της Κεντροαριστερας
Ο προέδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος ψήφισε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. «Σήμερα ολοκληρώνεται ένα αποφασιστικό βήμα για την αναζωογόνηση του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας, του προοδευτικού κέντρου και της ανανεωτικής αριστεράς» δήλωσε και προσέθεσε: «Από εδώ και πέρα είναι πραγματικά στο χέρι μας οι διεργασίες να οδηγήσουν σε ένα σύγχρονο προοδευτικό σοσιαλδημοκρατικό φορέα με στόχο την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και ένα νέο πολιτικό σκηνικό στην χώρα».

«Αυτή η ευκαιρία που δημιουργήσαμε με τόσο κόπο δεν πρέπει να χαθεί. Όλοι στις κάλπες σήμερα και οι 210 χιλιάδες πολίτες που ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή. Για μια ισχυρή ενιαία προοδευτική παράταξη. Με ενότητα θα τα καταφέρουμε» κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Θεοχαρόπουλος. To link για τα εκλογικά τμήματα από το σάιτ της επιτροπής Αλιβιζάτου:

Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο. Χρηματική συμμετοχή δεν υπάρχει, όποιος το επιθυμεί, όμως, θα μπορεί να προσφέρει ότι μπορεί για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική. 

Τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τον Νίκο Αλιβιζάτο, θα είναι γνωστά περίπου στις 10 το βράδυ, εκτός κι αν παρουσιαστούν προβλήματα στη ψηφοφορία.Στον Πειραιά άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της ΕΔΕΜ, Απόστολος Πόντας.Στο Δημαρχείο Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης, ψήφισε ο Δημήτρης Τζιώτης.

«Ήρθαμε να ψηφίσουμε, η μεγάλη συμμετοχή θα ευνοήσει τη Φώφη Γεννηματά» δήλωσε ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ στο Γαλάτσι.«Λόγω ονόματος πιστεύω ότι θα επικρατήσει η Φώφη Γεννηματά αλλά υπάρχει μια ελπίδα με τον Νίκο Ανδρουλάκη» δηλώνει δεύτερος ψηφοφόρος του κόμματος

ΣΧΟΛΙΑ (57)

Vag

Με Φώφη και Κούλη θα έχουμε Τσίπρα πρωθυπουργό για αλλά 10 χρόνια!!!

YYZ

Ότι μετά από 36 χρόνια διαφόρων εκδοχών ΠΑΣΟΚ (ορθόδοξο, σημιτικό, γαλάζιο, ροζ) υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκουν ελκυστική λέξη με συνθετικό "αριστερά", με ξεπερνάει.

χρώστα καραγκιοζάκο 100 ευρώ και τα λέμε.....

αυτές τις ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ουδέποτε τους άγγιξε ούτε πρόκειται να τις αγγίξει ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ...

Δρυς

Μακάρι να βγει το ανδρουλάκι, η μαριονέτα του Βενιζέλου! Θα το κλείσει το μαγαζί να τελειώνουμε. Μόνο ΣΥΡΙΖΑ ρε μούτρα!

Mμμ

Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται.

γγ

Επάγγελμα Γεννηματα. Κορη του μπαμπα. Ο αλλος? γιος του Μητσοτακη. Ο τριτος? Καραγκιοζης καταληψιας αριστεριστής που τα κανε πλακακια με ακροδεξιο. Βαρεμαρα και αδιαφορια. Η μονη ελπιδα ειναι η μεταναστευση. 550.000 ανθρωποι εχουν παρει το δρομο χωρι γυρσιμο. Προς την ευτυχια.

ΠΑΣΟΚΑΡΑ

επιτέλους τα καλά τα χρόνια επιστρέφουν με ΠΑΣΟΚΑΡΑ. Αυξήσεις, προσλήψεις, συντάξεις, επιδόματα και τσάμπα δανεικά. Αυτά είναι ιδεολογία. Άντε γιατί πολύ κρίση φάγαμε.

Μάκης

130 από τους 210 χιλιάδες μας κάνει 62% προσέλευση... πως βγήκε το 80%;;; έλεος... απλά μαθηματικά...

τι δεν κατάλαβες άνθρωπέ μου?

"χτυπά" γράφει το άρθρο όχι "'εφτασε"! Εννοεί εκτίμηση μέχρι να κλείσουν οι κάλπες! Έλεος κιόλας! Μάθε πρώτα να διαβάζεις και μετά ασχολήσου με τα μαθηματικά!

PASOKARAA4EVER

"Ήδη, βάσει των στοιχείων, η συμμετοχή φτάνει το 80%, καθώς έχουν ψηφίσει μέχρι τις 5 το απόγευμα 130.000 ψηφοφόροι, από τους συνολικά 210.0000 που είχαν ψηφίσει την περασμένη Κυριακή." Εντάξει αν είναι να γράφουμε ότι να να'ναι κάντε το και 200%, τζάμπα είναι...

Ε Λ Ε Ο Σ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΟΥΜΕ....ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΦΙΑ ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΝΟΜΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΝΟΜΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ .ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ....ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ .

Σημιτης

Μπουρδες, δεν κουνιεται ο Τσιπρας. Παιζει μονος του. Αντιπολιτευση ΜΗΔΕΝ, οσες βλακειες και να κανει η κυβερνηση. Τωρα ολη αυτη η διαδικασια για να βγει ξανα η ... Φωφη. Αλλαξε ο Μανολιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλοιως.

AL21

Πληρωμένα τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ που η μόνη σας δουλειά είναι η προπαγάνδα μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ άχρηστα ανθρωπάρια που ψηφίζετε άχρηστους και ψεύτες κυβερνήτες: το εγχείρημα της Νέας ενιαίας κεντροαριστεράς είτε πετύχει είτε αποτύχει δεν θα παύει να καταδεικνύει το κενό που δημιούργησε ο απατεώνας εργοδότής σάς. Αργά ή γρήγορα το κενό αυτό θα καλυφθεί και τότε θα επιστρέψετε στην αργοσχολία του φραπέ και του παρασιτισμόύ που σας χαρακτηρίζει...Να δούμε τότε ποιό λαμόγιο ALEXIS θα παρακαλάτε να σας ζήσει...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4503458

Κριτική στην κυβέρνηση για την κατάσταση στην οικονομία και την εξωτερική πολιτική άσκησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής - Έκανε λόγο για ανιστόρητες και επικίνδυνες παραχωρήσεις, αναφερόμενη στα θέματα της εθνικότητας και της γλώσσας που περιλαμβάνονται στη Συμφωνία των Πρεσπών

kotziaslavrof

Η Αθήνα απαντά  για τις απελάσεις: Η Ρωσία γνώριζε τι έπρατταν οι άνθρωποί της - «Οι σημερινές δηλώσεις της Εκπροσώπου του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών είναι χαρακτηριστικό δείγμα ασέβειας προς τρίτη χώρα, καθώς και έλλειψης κατανόησης του σύγχρονου κόσμου», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ - «Ανυπόστατοι» και «ανάξιοι σχολιασμού» οι ισχυρισμοί για πιέσεις τρίτων

7
4183484

Στην κοινή δήλωσή τους οι τομεάρχες Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης και Θεόδωρος Καράογλου έκαναν λόγο για πρωτοφανή απόφαση απόλυσης προέδρου συλλόγου εργαζομένων και υπαλλήλων με εντολή υπουργού

1
mitsotakis_main01

Ο πρόεδρος της ΝΔ άφησε πίσω του τα γένια τριών ημερών με τα οποία τον κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός - Η αγκαλιά με τον Μεϊμαράκη και το «στρίμωγμα» στον Καραμανλή

7
aygenakis

Όπως είπε, η Ελλάδα είναι μια χώρα πληγωμένη διότι τα πάντα μπορούν να θυσιαστούν για μικρές πολιτικές σκοπιμότητες και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έχει οξύνει όλα τα μέτωπα που αντιμετωπίζει η χώρα

6