ΑΝΕΛ: Ο Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις για τους βουλευτές της ΝΔ που δεν συντάχθηκαν μαζί του

ΑΝΕΛ: Ο Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις για τους βουλευτές της ΝΔ που δεν συντάχθηκαν μαζί του

Η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφέρει σε δήλωση της ότι δεν είναι τυχαίο ότι οι Νεοδημοκράτες που εκλέγονται από τη Θεσσαλονίκη και τη Θράκη απουσίαζαν από την ψηφοφορία για την τροπολογία 

ΑΝΕΛ: Ο Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις για τους βουλευτές της ΝΔ που δεν συντάχθηκαν μαζί του
Να δώσει απαντήσεις για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δεν καταψήφισαν την τροπολογία για τη ΣΕΚΑΠ ζήτησε με δήλωση της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου σημειώνοντας μάλιστα ότι οι βουλευτές αυτοί εκλέγονται στη Μακεδονία και τη Θράκη. 

Η δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ έγινε με αφορμή την
συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha o Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικά η δήλωση της Μανταλένας Παπαδοπούλου: 

Κλείσιμο
«Θα ήταν πιο ωφέλιμο ο κ. Μητσοτάκης αντί να μιλά για «τροπολογίες από την πίσω πόρτα», να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των βουλευτών του κόμματός του που απέφυγαν να καταψηφίσουν την τροπολογία χωρίς να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους, καθώς επίσης και τις υπογραφές των βουλευτών που απουσίαζαν από την ψηφοφορία επικαλούμενοι διάφορους λόγους και δήλωναν μόνο εξ’ αποστάσεως ότι …θα την καταψήφιζαν, αποφεύγοντας όμως να το πράξουν μπροστά στην κάλπη. 

Είναι άραγε τυχαίο ότι όσοι απουσίαζαν - και δεν είναι λίγοι - εκλέγονται στη Μακεδονία και στη Θράκη; Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δεν συντάχθηκαν με τη γραμμή της ηγεσίας του κόμματος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης