Κόντρα των εκπροσώπων Τύπου Κυβέρνησης – ΝΔ για τις επενδύσεις

Κόντρα των εκπροσώπων Τύπου Κυβέρνησης – ΝΔ για τις επενδύσεις

Οι εκπρόσωποι Τύπου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξαπέλυσαν σειρά ανακοινώσεων κατηγορώντας ο ένας τον άλλον για ακόμη μια φορά. 

Κόντρα των εκπροσώπων Τύπου Κυβέρνησης – ΝΔ για τις επενδύσεις
Με αφορμή τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα σχετικά με τον χαρακτηρισμό σχεδόν του συνόλου της έκτασης του χώρου του Ελληνικού ως “αρχαιολογικού ενδιαφέροντος” και την πιθανότητα να χαθεί μια τεράστια επένδυση η οποία αποτελεί και μνημονιακή υποχρέωση,  οι εκπρόσωποι Τύπου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξαπέλυσαν σειρά ανακοινώσεων κατηγορώντας ο ένας τον άλλον για ακόμη μια φορά. 


Συγκεκριμένα η κυρία  Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε ότι «ο μόνος που βρίσκεται (ξανά) σε αδιέξοδο είναι εκείνος που γράφει τις ανακοινώσεις της ΝΔ», ενώ ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Μ. Λαζαρίδης απευθυνόμενος στην κα Γεροβασίλη τονίζει πως η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση είναι αδιέξοδη και φτωχοποιεί την κοινωνία.

«Κόβετε μισθούς, συντάξεις, ΕΚΑΣ, και δεν ζητάτε ούτε μία συγγνώμη» τονίζει ο κ. Λαζαρίδης ζητώντας από την κυβερνητική εκπρόσωπο να απαντήσει αν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ επιτρέπουν τις επενδύσεις. «Αν τις πιστεύει, που πολύ αμφιβάλω ο Αλέξης Τσίπρας» καταλήγει ο κ. Λαζαρίδης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης