Λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων της Βουλής δίνει ο Βούτσης

Λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων της Βουλής δίνει ο Βούτσης

Αφορά περίπου 70 άτομα των οποίων οι συμβάσεις είχαν λήξει από τον περασμένο Ιανουάριο και είχαν έρθει σε σύγκρουση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων της Βουλής δίνει ο Βούτσης
Πεδίο συναίνεσης φαίνεται ότι βρίσκει ο νέος Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούστης με τους περίπου 70 συμβασιούχους της Βουλής που την περασμένη περίοδο είχαν έρθει σε ευθεία σύγκρουση με την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ήδη, οι ομάδα των συγκεκριμένων εργαζομένων του κοινοβουλίου των οποίων οι συμβάσεις έχουν λήξει από τον περασμένο Ιανουάριο, πολλοί όμως εξακολουθούσαν και εργάζονταν απλήρωτοι, ανέστειλαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει κατά της Βουλής ζητώντας τα δεδουλευμένα τους.

Αυτό γιατί ο κ. Βούτσης και από το βήμα της Ολομέλειας δεσμεύτηκε να εξετάσει με θετική διάθεση το θέμα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις σκέψεις του νέου προεδρείου είναι να λύσει το θέμα των δεδουλευμένων, να προχωρήσει στην ανανέωση των συμβάσεων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εντός του οποίου θα εξεταστεί ποιοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Κλείσιμο
Πάντως, τον κ. Βούτση πλαισιώνουν άνθρωποι που γνωρίζουν άριστα τους διαδρόμους του κοινοβουλίου και έχουν πλήρη γνώση για το ποιοι εργάζονται πραγματικά και ποιοι εμφανίζονται στην Βουλή μόνο τις ημέρες πληρωμής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης