Ζουράρις σε Άδωνι: «Δεν ακούω τίποτα. Εγώ μιλάω τώρα. Ησυχία!»

Ζουράρις σε Άδωνι: «Δεν ακούω τίποτα. Εγώ μιλάω τώρα. Ησυχία!»

Ανέβηκαν οι τόνοι στο στούντιο του MEGA όταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ότι η ερώτηση που του έκανε ήταν βλακώδης και στη συνέχεια μπήκε στη συζήτηση και ο βουλευτής της ΝΔ

Ζουράρις σε Άδωνι: «Δεν ακούω τίποτα. Εγώ μιλάω τώρα. Ησυχία!»
Για διαρκή πόλεμο εδώ και πέντε χρόνια έκανε λόγο ο Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», όπου χαρακτήρισε τη συμφωνία με τους δανειστές ως «συμφωνία ανάγκης», ενώ στους Ευρωπαίους εταίρους, αναφέρθηκε με τους όρους «χρηματοκοπρίτες» και «χρηματισυμμορίτες

«Οι 500 μήνες που οδήγησαν στην καταστροφή, έπρεπε αυτή τη στιγμή να αντιμετωπιστούν αμυντικά, αντάρτικα και αυτή η συμφωνία των 5 αρχηγών ήταν μία τακτική κίνηση της Αριστεράς και του σχήματος που κυβερνάει την Ελλάδα» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Ο Κώστας Ζουράρις «τα πήρε» όταν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος τον ρώτησε εάν θα ψηφίσει τη συμφωνία στη βουλή. Ο καθηγητής τόνισε ότι σε μία βλακώδη ερώτηση, υποχρεωτικός υπάρχει πάντα η βλακώδης απάντηση» είπε ο Κώστας Ζουράρις τονίζοντας ότι «δεν είμαι επιστημονική χαρτορίχτρα». «Αυτές οι ερωτήσεις δεν είναι για επιστημονολόγους της πολιτικής θεωρίας όπως είμαι εγώ» συμπλήρωσε ο κ. Ζουράρις.

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο, όταν στη συζήτηση μπήκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, που είπε στο βουλευτή των ΑΝΕΛ: «Χθες η συμφωνία δεν πέρασε με τη δεδηλωμένη. Πέρασε με τις πλάτες της Πασοκονεοδημοκρατίας, που είπατε».

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να συνεχίσει τα λεγόμενά του, όμως η απάντηση του κ. Ζουράρι ήταν: «Δεν ακούω τώρα. Εγώ μιλάω. Ησυχία!», με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να τον καλεί να κατεβάσει τους τόνους και να σταματήσει να προσβάλλει τους παρευρισκόμενους.
Κλείσιμο

Τα πνεύματα ηρέμησαν αμέσως αργότερα, όταν η συζήτηση κατευθύνθηκε σε άλλο θέμα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης