Κόντρα Βαρουφάκη-Γεωργιάδη για το Μνημόνιο

Κόντρα Βαρουφάκη-Γεωργιάδη για το Μνημόνιο

Θέλετε να σας το φέρουμε για να το ξαναψηφίσετε, είπε ο ΥΠΟΙΚ - Όλοι το λένε Τρόικα και Μνημόνιο, σας αρέσει να σας κοροϊδεύουν, απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ 

Κόντρα Βαρουφάκη-Γεωργιάδη για το Μνημόνιο
Ένταση με απίστευτες ατάκες από Γιάννη Βαρουφάκη και Αδωνη Γεωργιάδη επικράτησε στην Ολομέλεια στο παραπέντε της λήξης της συζήτησης επι του νομοσχέδιου για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε το λόγο για να απαντήσει στον κ. Γεωργιάδη αναφορικά με το αν βρήκε στο υπουργείο την δανειακή σύμβαση και για ποιο λόγο δεν φέρνει στην Βουλή την νέα συμφωνία.

«Μιλήσατε για ευθύνες γιατί δεν έφερα στην Βουλή την συμφωνία που υπέγραψα» είπε ο κ. Βαρουφάκης για να συνεχίσει «Είχα εντολή από τον πρωθυπουργό να διαχωρίσω την δανειακή σύμβαση από το μνημόνιο και αυτό έκανα. Εσείς όμως επιμένετε να σας φέρουμε το μνημόνιο που έχετε ψηφίσει για να το ξαναψηφίσετε».

Πρόσθεσε δε ότι «δεσμεύομαι πως ότι υπέγραψα θα σας το φέρω και θα το βάλουμε και στο ίντερνετ» προκαλώντας τα γέλια στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ για την προηγούμενη παράταση της συμφωνίας του κ. Χαρδούβελη είπε ότι δεν την βρήκε στο γραφείο του και πως ο υπουργός πρέπει να έχει τα πρωτότυπα στα χέρια του.

Κλείσιμο
«Είναι στην ντουλάπα σας αλλά μάλλον δεν ξέρετε να την ανοίγετε» του ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε «Λέτε ότι πετύχατε διαχωρισμό δανειακής σύμβασης και μνημονίου. Όλοι οι άλλοι στα ευρωπαϊκά κοινοβούλια όμως μιλούν για παράταση του μνημονίου και της τρόικας. Ακόμα και ο Ντάισεμπλουμ γελά όταν του αναφέρουν για το τέλος της τρόικα. Σας αρέσουν να σας κοροϊδεύουν; Όλοι το λένε τρόικα και μνημόνιο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης