Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν είμαι ο @cocobilly του Twitter

Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν είμαι ο @cocobilly του Twitter

«Ως εδώ» το μήνυμα του επικεφαλής του κόμματος "Το Ποτάμι" μετά το σχόλιο του συγκεκριμένου χρήστη για την Κωνσταντίνα Κούνεβα

Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν είμαι ο @cocobilly του Twitter
Την έντονη αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη προκάλεσε ένα σχόλιο που έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο χρήστης @cocobilly, ο οποίος εδώ και καιρό χρησιμοποιεί ως όνομα το "Σταύρος Θεοδωράκης" και ως φωτογραφία μια του γνωστού δημοσιογράφου, για την Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Το σχόλιο που εξόργισε τον επικεφαλής του κόμματος "Το Ποτάμι" ήταν η απάντηση του @cocobilly σε ερώτημα που διατύπωσε άλλος χρήστης του Twitter με αφορμή την είδηση για την υποψηφιότητα της Κούνεβα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Της έριξαν βιτριόλι επειδή τη ζήλευαν για την ομορφιά της» έγραψε ο @cocobilly εξοργίζοντας τον πραγματικό Σταύρο Θεοδωράκη και υποχρεώνοντας τον να εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση.

Κλείσιμο
«Από την πρώτη στιγμή το Ποτάμι ξεκαθάρισε ότι ο χρήστης του twitter που εμφανίζεται ως @cocobilly-Σταύρος Θεοδωράκης ΔΕΝ είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Παρόλα αυτά ο άγνωστός χρήστης @cocobilly συνεχίζει… Η σημερινή του ανάρτηση όμως ξεπέρασε κάθε όριο. Είναι ανήθικο να παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια με ανθρώπους σαν την Κωνσταντίνα Κούνεβα, μια γυναίκα που πλήρωσε πολύ ακριβά τη συνδικαλιστική της δράση. Η Κωνσταντίνα είναι φίλη μου και οφείλω να την υπερασπιστώ δημόσια και να πω στον άγνωστο @cocobilly, ως εδώ! Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ χυδαιότητας και πλάκας, και υπάρχει και όριο στο τρολάρισμα, είτε γίνεται κατά παραγγελία είτε όχι. Ας σταματήσει εδώ λοιπόν η πλάκα ή αλλιώς ας βγάλει την μάσκα για να ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε».

Είναι η δεύτερη φορά που ο Σταύρος Θεοδωράκης υποχρεώνεται σε ανακοίνωση για χρήστες του Twitter έχοντας κάνει ήδη λόγο μια φορά για «κατσαπλιάδες του διαδικτύου» και για κόμματα που χρησιμοποιούν άνεργους νέους για να επιδίδονται σε πόλεμο λάσπης κατά του νέου κόμματος και του ίδιου προσωπικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης