Σταύρος Θεοδωράκης: Μας κυνηγούν κατσαπλιάδες του διαδικτύου

Σταύρος Θεοδωράκης: Μας κυνηγούν κατσαπλιάδες του διαδικτύου

Από τον Χάνες Σβόμποντα, που δήλωσε πως θα ήθελε τον Σταύρο Θεοδωράκη στην πολιτική του ομάδα, μέχρι τους Πράσινους και τους Φιλελευθέρους, όλοι προσπαθούν να αποκομίσουν κέρδη από το «ρεύμα» που έχει το Ποτάμι

Stavros Theodorakis: We are under attack by Internet trolls
Με ένα γεμάτο σακίδιο ο Σταύρος Θεοδωράκης πέταξε μέχρι τις Βρυξέλλες, για να διαπραγματευτεί την πολιτική ομάδα στην οποία θα συμμετάσχει το κόμμα του στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, μετά τις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ταξίδεψε στην οικονομική θέση μιας πτήσης της Aegean, στην οποία, για καλή του και κακή του τύχη, επέβαιναν περίπου 20 Έλληνες δημοσιογράφοι, σε αποστολή για τις Βρυξέλλες!

Ο αρχηγός του κόμματος «Το Ποτάμι» μίλησε με όλους τους επιβάτες, σχημάτισε πηγαδάκια, και εξήγησε αναλυτικά, ειδικά στους νέους οι οποίοι ήταν οι πιο επίμονοι να μάθουν, όλες τις θέσεις του.
Κλείσιμο

Χθες πάντως ο κ. Θεοδωράκης έδωσε την απάντησή του σε εκείνους που βάζουν στο στόχαστρό τους «Το Ποτάμι» και επιτίθενται μέσω διαδικτύου στα στελέχη του κόμματος, με ένα κείμενο το οποίο ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος. Συγκεκριμένα ο Σταύρος Θεοδωράκης κατηγορεί πως καθημερινά κομματικά τρολλ -όπως τα χαρακτηρίζει- βάζουν στο στόχαστρό τους επίσημους λογαριασμούς των στελεχών του Ποταμιού και τους βρίζουν με χυδαίες κατηγορίες και απειλές. Το συγκεκριμένο κείμενο έχει τίτλο: Game of Trolls: Ρομαντικοί ναι, αφελείς όχι.
Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο εδώ

Στις Βρυξέλλες

Φτάνοντας στις Βρυξέλλες, «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν μια έκπληξη για τους περισσότερους Έλληνες δημοσιογράφους, που είδαν όλα τα ευρωπαϊκά κόμματα και όλες τις πολιτικές ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου, να προσπαθούν να καθορίσουν έστω μια συμμαχία μαζί του!

Από τον Χάνες Σβόμποντα της πολιτικής ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών που δήλωσε πως θα ήθελε τον Σταύρο Θεοδωράκη στην πολική του ομάδα, τους Πράσινους αλλά και τους Φιλελευθέρους του Γκι Φερχόφστατ, οι περισσότερες πολιτικές ομάδες του κοινοβουλίου, προσπαθούν να αποκομίσουν κέρδη από τη διαφαινόμενη εκλογική επιτυχία του Σταύρου Θεοδωράκη.

Η αποστολή του κόμματος, που εκτός από τον Σταύρο Θεοδωράκη αποτελείται και από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Κώστα Αργυρό και Νικόλα Γιατρομανωλάκη και την φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη συναντήθηκε ακόμα με τον υποψήφιο των Ευρωσοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν και νυν πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Εν τω μεταξύ, οι περισσότεροι Έλληνες Ευρωβουλευτές θεωρούν ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι μία πολιτική δύναμη, η οποία εξέπληξε τους πάντες κάνοντάς τους να εύχονται, ο καθένας από την πολιτική ομάδα που προέρχεται, να συμμαχήσει μαζί τους.

«Μας κυνηγούν κατσαπλιάδες του διαδικτύου»

Την απάντησή του σε εκείνους που βάζουν στο στόχαστρό τους «Το Ποτάμι» και επιτίθενται μέσω διαδικτύου στα στελέχη του κόμματος έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης με ένα κείμενο το οποίο ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

Συγκεκριμένα ο Σταύρος Θεοδωράκης κατηγορεί πως καθημερινά κομματικά τρολλ -όπως τα χαρακτηρίζει- βάζουν στο στόχαστρό τους επίσημους λογαριασμούς των στελεχών του Ποταμιού και τους βρίζουν με χυδαίες κατηγορίες και απειλές.

Διαβάστε το κείμενο του Θεοδωράκη εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης