Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας ήθελε να μου δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας ήθελε να μου δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αποκαλύπτει ότι όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής «σίγουρα» ήταν υπό παρακολούθηση και ότι ο κ. Τσίπρας είχε επιχειρήσει να της δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ 

5634838
Σε αποκαλύψεις προέβη η πρώην προέδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας είχε επιχειρήσει να της δείξει  υποκλοπές της ΕΥΠ.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» η κυρία Κωνσταντοπούλου, αποκαλύπτει ότι όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής «σίγουρα» ήταν υπό παρακολούθηση και ότι ο κ. Τσίπρας είχε επιχειρήσει να την επηρεάσει επικαλούμενος παρακολουθήσεις  της ΕΥΠ.

«Ο ίδιος ο Τσίπρας επιχείρησε να με επηρεάσει, επικαλούμενος παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, που μάλιστα θέλησε να μου δείξει», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας. Η παρακολούθηση, όπως αναφέρεται στην συνέντευξη, «αφορούσε κρατούμενο, ο οποίος, υποτίθεται, σχεδίαζε να φάει έναν ΣΥΡΙΖΑίο. Τότε, είχα αρνηθεί να δω τις υποτιθέμενες απομαγνητοφωνήσεις».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε επίσης ότι «οΣΥΡΙΖΑ εγκαθίδρυσε ένα παρακράτος μέσα στο κράτος» αναφορικά με τις υποκλοπές. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής αναφέρει επίσης ότι ο κ. Ανδρουλάκης έπρεπε να δεχθεί να ενημερωθεί και να ενημερώσει ο ίδιος τον ελληνικό λαό.

Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα ανακηρύσσεται επισήμως βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου ο Κάρολος

Απεγκλωβίστηκαν μετά από επιχείρηση 5 ωρών οι δυο τουρίστες που εντοπίστηκαν σε απόκρημνο βράχο στην Κέρκυρα

Ανοίγουν τα σχολεία τη Δευτέρα χωρίς μάσκες και τεστ - Όλα όσα ισχύουν για το πρώτο κουδούνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης