Ζουράρις: Δεν έπρεπε να γίνουν φέτος παρελάσεις στη Θεσσαλονίκη

Ζουράρις: Δεν έπρεπε να γίνουν φέτος παρελάσεις στη Θεσσαλονίκη

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην έξαρση του κορωνοϊού

3991106
Κατά της τέλεσης παρελάσεων στη Θεσσαλονίκη, λόγω επιβαρυμένου επιδημιολογικού φορτίου, τάχθηκε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κωνσταντίνος Ζουράρις, μιλώντας στον Real Fm 107,1.

Αναφέρθηκε, στη συνέντευξή του, στη σημερινή εθνική επέτειο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εορτάζεται φέτος η 28η Οκτωβρίου.

«Δεν έπρεπε να γίνουν φέτος οι παρελάσεις στη Θεσσαλονίκη με αυτή την έξαρση της ασθένειας (στου κορωνοϊού)», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις γνωστοποιώντας την απόφασή του να μην μεταβεί στον χώρο της παρέλασης.

Ο Κώστας Ζουράρις στον Real FM Θεσσαλονίκης


Αυξητική παραμένει η τάση συγκέντρωσης του ιικού φορτίου του
 SARS-CoV-2 στα αστικά απόβλητα της Θεσσαλονίκης και στις τελευταίες μετρήσεις της εβδομάδας, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η Ομάδα Επιδημιολογίας Λυμάτων του ΑΠΘ με την ΕΥΑΘ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου του ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, στα δείγματα που λαμβάνονται καθημερινά στην είσοδο της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Θεσσαλονίκης, αναφορικά με τις εξορθολογισμένες τιμές σχετικής έκκρισης ιικού φορτίου, η μέση τιμή των δύο πιο πρόσφατων μετρήσεων, δηλαδή, της Δευτέρας 25/10 και της Τρίτης 26/10 είναι:

Οριακά σταθερή (+6%) σε σχέση με τη μέση τιμή των δύο αμέσως προηγούμενων μετρήσεων του Σαββάτου 23/10 και της Κυριακής 24/10.

Αυξημένη (+43%) σε σχέση με την μέση τιμή της προηγούμενης Δευτέρας 18/10 και Τρίτης 19/10.

Ειδήσεις σήμερα:

Bild: Μια από τις πιο μισητές γυναίκες στην Ελλάδα προσγειώνεται στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης