Τι απαντά ο πρόεδρος της επιτροπής για την αρχειοθέτηση των πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών

Τι απαντά ο πρόεδρος της επιτροπής για την αρχειοθέτηση των πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών

Αναληθείς οι αναφορές περί δήθεν κουκουλώματος, τονίζει ο Θανάσης Μπούρας και εξηγεί ότι η αρχειοθέτηση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών αρχηγών για την περίοδο  2015-2018 έγινε με ομόφωνη απόφαση των εκπροσώπων όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων

pothen_esxes_vouli
Με ομόφωνη απόφαση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών ομάδων τέθηκαν στο αρχείο οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης όλων των πολιτικών αρχηγών που εξετάστηκαν κατά προτεραιότητα σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της επιτροπής Πόθεν Εσχες Θανάση Μπούρα.

Ο κ. Μπούρας απαντώντας σε δημοσιεύματα που μιλούν για απόπειρα «κουκουλώματος» αλλά και στις καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξηγεί το ζήτημα που σήμερα εγείρει ο ΣΥΡΙΖΑ αρχειοθετήθηκε πριν από μόλις ένα μήνα με την σύμφωνη γνώμη και του… ΣΥΡΙΖΑ.
dilwsi_proedros_epitropis_new

Αναλυτικά ο πρόεδρος εξηγεί: «Ως εκ τούτου, προς αποκατάσταση της αλήθειας και σε απάντηση όσων αναληθών αναφορών φιλοξενούνται σήμερα από μερίδα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου περι απόπειρας δήθεν «κουκουλώματος» από την Επιτροπή, ξεκαθαρίζω ότι στη συνεδρίαση της Επιτροπής της 23ης Ιουνίου 2021 αρχειοθετήθηκαν οι δηλώσεις όλων των πολιτικών αρχηγών που εξετάστηκαν κατά προτεραιότητα των χρήσεων 2015-2018 μεταξύ των οποίων και του Κυριάκου Μητσοτάκη» και προσθέτει «η απόφαση ήταν ομόφωνη, δηλαδή και με τη σύμφωνη γνώμη του τακτικού μέλους της Επιτροπής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπύρου Λάππα, ο οποίος χθές αντικαταστάθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλο Πολάκη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης