Βορίδης (ΘΕΜΑ 104,6): Ο ΣΥΡΙΖΑ εκβιάζει με τις διαδηλώσεις και την εξωφρενική πρόταση για μορατόριουμ

Βορίδης (ΘΕΜΑ 104,6): Ο ΣΥΡΙΖΑ εκβιάζει με τις διαδηλώσεις και την εξωφρενική πρόταση για μορατόριουμ

«Δεν γίνεται να σταματήσω να νομοθετώ για τον εσωτερικό έλεγχο και την αντιμετώπιση της διαφοράς γιατί θα στεναχωρηθεί ο Αλέξης Τσίπρας» ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών

makis_voridis_kentriki
Για εκβιασμό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του Αλέξη Τσίπρα προς την κυβέρνηση έκανε λόγο στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης μιλώντας για τις διαδηλώσεις τις οποίες, όπως λέει, διοργανώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εξέφρασε την αντίθεση του στην πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ένα μορατόριουμ, λέγοντας πώς «είμαι βεβαίως και προσωπικά και κυβερνητικά αντίθετος. Λέμε εξωφρενικά πράγματα, να σταματήσει η νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση να ασκεί νομοθετική και εκτελεστική εξουσία για να συμφωνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν να καλούν σε διαδηλώσεις; Θα σταματήσει η κυβέρνηση να κάνει το έργο για το οποίο έχει εκλεγεί να κάνει ή αλλιώς θα καλώ σε διαδηλώσεις αρα θα ενισχύεται η διασπορά και επομένως θα το βρίσκεται μπροστά σας;». «Είναι αδιανότητα αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε.

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως, «δεν γίνεται να σταματήσω να νομοθετώ για τον εσωτερικό έλεγχο και την αντιμετώπιση της διαφοράς γιατί θα στεναχωρηθεί ο Αλέξης Τσίπρας. Θα σταματήσουμε να κάνουμε αλλαγή του εκλογικού νόμου γιατί μας απειλεί ότι θα κάνει διαδηλώσεις;».

Παράλληλα, ο κ. Βορίδης είπε ότι υπάρχει μια σταθερή επικριτική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανάγοντας σε δήθεν συστηματικό πρόβλημα την αστυνομική βία. Ο υπουργός, τόνισε πως δεν υπάρχει συστηματικό πρόβλημα, αντιθέτως υπάρχουν μηχανισμοί έλεγχοι της αστυνομίας όπου όπως σημείωσε, σε ένα σώμα χιλιάδων ανθρώπων θα υπάρξουν και λάθη και άνθρωποι που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Υπογράμμισε όμως ότι ελέγχονται.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κεραμέως: Όχι μαθήματα μέσα στο Πάσχα - Τι είπε για άνοιγμα σχολείων και εξετάσεις

Γώγος: Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανοιχτό λιανεμπόριο όσο τα κρούσματα είναι υψηλά

Ο νέος κύκλος των Media (Κλείσαµε τα 16 - Sweet sixteen µέσα στην πανδηµία!)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης