Γεννηματά: Βολές για «κομματικό έλεγχο» της εκπαίδευσης

Γεννηματά: Βολές για «κομματικό έλεγχο» της εκπαίδευσης

«Kύριε Μητσοτάκη στήνετε το κομματικό κράτος της δεξιάς και στην Εκπαίδευση», ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής

fofi-gennimata-me-poulies
Πυρά εκτόξευσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την ψήφιση σήμερα του νομοσχεδίου για την ιδιωτική εκπαίδευση, εγκαλώντας την κυβέρνηση για προσπάθεια οικοδόμησης «κομματικού κράτους της δεξιάς» ανάμεσα στις γραμμές των διατάξεων του νομοσχεδίου.

Αναφερόμενη σε τροπολογία που εντάχθηκε στο τρέχον εκπαιδευτικό νομοσχέδιο, η κ. Γεννηματά υποστήριξε πως «το ράβε ξήλωνε της ΝΔ στην εκπαίδευση συνεχίζεται με μοναδικό στόχο τον κομματικό έλεγχο της. Διώχνει τα ροζ στελέχη και έρχονται οι γαλάζιοι. Με ξαφνική τροπολογία, χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, χωρίς καμία αξιολόγηση. Μόνο προσόν το κομματικό διαβατήριο» και πρόσθεσε ότι «γι' αυτό και επί ένα χρόνο η Υπουργός Παιδείας αρνείται να καταργήσει τους νόμους του ΣΥΡΙΖΑ και να επαναφέρει τις διαφανείς διαδικασίες του νόμου 3848/2010 για τις δομές και την επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης».

Απευθυνόμενη προσωπικά στον πρωθυπουργό, «Kύριε Μητσοτάκη στήνετε το κομματικό κράτος της δεξιάς και στην Εκπαίδευση. Αυτό εννοούσατε όταν μιλούσατε για μεταρρυθμίσεις;» διερωτήθηκε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και «μας γυρίζετε πολλά χρόνια πίσω, παίζετε επικίνδυνα παιχνίδια με το μέλλον των παιδιών μας», κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Κέρδη πάνω από 1% στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ελληνοκυπριακή άσκηση έρευνας - διάσωσης με τη συμμετοχή της φρεγάτας «Κανάρης»

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Ο κορωνοϊός δεν είναι γρίπη - Δεν ακολουθεί εποχικές τάσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης