Νέες αποκαλύψεις για το παρακράτος: Ο Καμμένος ζητά μπροστά στον Τσίπρα να συλλάβουν δημοσιογράφους

kammenos_ar

Ο Παπαγγελόπουλος αποκαλεί τη σύζυγο του πρώην υπουργού Άμυνας «σούργελο» και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «τεμπέληδες» - Διαβάστε τον διάλογο του Δ. Παπαγγελόπουλου με τον διευθυντή των «Παραπολιτικών» Π.Τζένο - Ακριβής ο διάλογος, είχε ηχογραφηθεί, λέει ο πρώην υπουργός - ΝΔ: Επιβεβαιώνεται το παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Εμβρόντητοι παρακολουθούν κοινή γνώμη και πολιτικός κόσμος τις νέες αποκαλύψεις για το «παρακράτος» Καμμένου που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Παραπολιτικά», όπου αποκαλύπτεται ότι ήταν σε πλήρη γνώση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα οι μεθοδεύσεις κατά των επικεφαλής του εκδοτικού οργανισμού, αλλά και υψηλόβαθμων στελεχών του. Τον διάλογο, μάλιστα, επιβεβαίωσε μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί στο Mega, ο πρώην υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. 
Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα, ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος φέρεται να προέτρεπε τον Αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ενώπιον του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα να διατάξει ανώτατο δικαστικό λειτουργό, τον κ.Ηλία Ζαγοραίο,  να «δέσει» τα στελέχη του ομίλου των «Παραπολιτικών» για εγκληματική οργάνωση, συζήτηση που φαίνεται να έχει λάβει χώρα στο γραφείο του κ. Τσίπρα στη Βουλή. Στους «καυτούς» διαλόγους περιλαμβάνονται ακόμη κομματικές διευθετήσεις, ρουσφέτια και άλλες εξυπηρετήσεις κατά πληροφορίες της εφημερίδας, οι οποίες προκάλεσαν μπαράζ αντιδράσεων από το πρωί.

Ο διάλογος Παππαγγελόπουλου - Τζένου

Ακολουθεί ο αποκαλυπτικός διάλογος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παππαγγελόπουλου με τον διευθυντή των «Παραπολιτικών» Παναγιώτη Τζένο, που έγινε στο γραφείο του πρώτου.

Π: Θα σου δώσω μια πληροφορία τώρα που θα αποτρέψει κάτι σε βάρος σας αλλά… δεν παν’ να, ας ακούνε, τι έγινε; Κάτσε να το βάλω μέσα. Εχω τρομάξει πια με αυτά με παρακολουθούνε εμένα. Εγώ πλακώνομαι συνεχώς με τον Καμμένο, συνεχώς πλακώνομαι, άλλοτε μέχρι να… αυτά δεν τα λέμε.

Τζ: Με τον ίδιο ή με την Τζούλη;

Π: Με τον ίδιο. Δεν μιλάω εγώ με το σούργελο, ας με συγχωρείς. Αμα κάθομαι να απαντάω στην Τζούλη απαντάω στον Γεωργιάδη, απαντάω στον Σαμαρά, όλη μέρα εγώ πρέπει να είμαι μπροστά σε μια κάμερα έτσι δεν είναι; Μην κάνω τις δουλειές μου. Με τον ίδιο. Και αυτό δεν προκαλώ εγώ, όποτε μου κολλάει.

Τζ: Το τελευταίο λοιπόν επεισόδιο που μου λες τι κόντρα ήτανε;

Π: Προχθές; Το πρωί της ομιλίας.

Τζ: Της ομιλίας της Βουλής πάλι

Π:Ναι.. Πήγα εγώ γιατί… κατά τις δέκα, έντεκα δεν θυμάμαι. Πάω και του λέω. Πρόεδρε (σ.σ. εννοεί τον Αλ. Τσίπρα) νομίζω ότι ό,τι και να πει ο Σαμαράς δεν θα του απαντήσω. Θα τον κάνω ήρωα. Τον έχω ξεφτιλίσει, το πρωί τον ξεφτίλισα όπως θα είδες τον πήγα 93 τον πήγα παρακράτος λοιπόν, εεε, δεν αντέχω άλλο πραγματικά. Εγώ ξυπνάω νωρίς το πρωί οι Συριζαίοι ξυπνάνε δέκα, έντεκα, πάνε στη Βουλή στις δώδεκα, κάθονται μέχρι το πρωί, έτσι. Εγώ που ξυπνάω πεντέμισι το πρωί λοιπόν και πήγα να του πω αυτό το πράγμα, ότι με την άδειά σου. και αν πάλι ότι γίνει να γυρίσω και να κάνω μια παρέμβαση στη Βουλή, γιατί θα πάτε ξημερώματα, το ‘βλεπα ότι θα πάνε ξημερώματα, δεν έκατσα μέχρι τις πέντε εγώ, έντεκα, δώδεκα, μία , δεν θυμάμαι, έφυγα. Και την ώρα που τα λέω αυτά μπουκάρει ο Καμμένος μέσα.
Τζ: Στο γραφείο του Τσίπρα στη Βουλή;

Π: Μεταξύ μας αυτά τώρα, ούτε στον Γιάννη γιατί ο Γιάννης είναι μαλάκας, θα γράψει κανένα παραπολιτικό.

ΤΖ: ΝΑΙ

Π: Τελειώνει εκεί. Καταλαβαίνει παρόλο το μεθύσι του ότι έχω δίκιο και ότι δεν μπορεί να πείσει τον Τσίπρα. Ναι, μου λέει αλλά στο θέμα του Ανδρέου. Εγώ δεν κατάλαβα.

ΤΖ: Ποιος είναι ο Ανδρέου;

Π: Ο Ανδρέου είναι ο εισαγγελέας που πρέπει να έχει την υπόθεση τη δική σας για εγκληματική οργάνωση.

Τζ: Περίμενε , γύρισε αυτή από την…

Π: Δεν ξέρω, έχω ζητήσει ενημέρωση.

ΤΖ: Περίμενε , ο Ζαγοραίος δεν σου έχει πει ;

Π: Ακουσε να δεις, μετά από αυτή την ιστορία ο Ζαγοραίος μετά από την αυτή την ιστορία δεν βλέπει ούτε σηκώνει τηλέφωνα με σημειώματα μόνο επικοινωνούμε.

ΤΖ: Φοβάται παρακολούθηση.

Π: Και ο Ζαγοραίος μέχρι να κόψουμε τις επικοινωνίες μού έλεγε «ήλθε η καργιόλα, πλακωθήκαμε, αυτά, εκείνο, το άλλο». Του λέω «ποιος το λέει αυτό, ρε μαλάκα;» του λέω. Μου λέει «οι αστυνομικοί». Του τμήματος εκεί.

ΤΖ: Του εκβιαστών;

Π: Δεν ξέρω, έτσι ο Καμμένος τώρα μπορεί να λέει και μαλακίες εεε όχι, και λένε ότι ο Ζαγοραίος δεν αφήνει τον Ανδρέου και τον Ζαγοραίο δεν τον αφήνεις εσύ. Του λέω «τι λες ρε μαλάκα, εγώ ούτε ξέρω για την υπόθεση» λέω εγώ, την είχα ξεχάσει, δεν ήξερα ότι… Μου λέει «απόδειξέ το ότι μου λες αλήθεια. Πάρε τώρα τον Ζαγοραίο μπροστά μου και δώσε του εντολή να τους γαμήσει». Του λέω…

ΤΖ: Στον Τσίπρα αυτό μπροστά; Κάτσε, περίμενε στον Τσίπρα αυτό μπροστά;

Π: Ναι, ναι, ναι

Π: Το ίδιο ακριβώς έγινε με τον Φιλιππάκη. Εγώ ξέρεις ότι με τον Φιλιππάκη έχω σχέσεις. Το ξέρεις.

ΤΖ: Το ξέρω.

Π:Λοιπόν και τους βοηθάει ο Φιλιππάκης το βλέπεις. Εχουν και τον Μελισσανίδη εκεί που είναι έτσι.

Επιβεβαιώνει τον διάλογο ο  Παπαγγελόπουλος


Μιλώντας στο Mega, o πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης παραδέχτηκε τη συνομιλία που είχε με τον διευθυντή των Παραπολιτικών Παναγιώτη Τζένο. Ωστόσο, για την ουσία των όσων αποκαλύπτονται επέλεξε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, λέγοντας ότι δεν θα μπει σε διάλογο, ενώ στην ερώτηση αν θα αντιδράσει νομικά απέναντι στο δημοσίευμα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης δεν απάντησε θετικά. 

ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ MEGAΤην ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι για το θέμα τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια ο πρώην προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας και νυν αντεισαγγελέας εφετών, Ηλίας Ζαγοραίος, ο οποίος φέρεται να είναι ο δικαστικός λειτουργός – αποδέκτης των υπουργικών πιέσεων εκείνη την περίοδο, σπάζοντας τη σιωπή του.
parapolitika1n
parapolitika2
Ζαγοραίος: Ας μην εκλαμβάνεται η αξιοπρέπεια ως αδυναμία

«Με αφορμή πρόσφατα επαναλαμβανομενα δημοσιεύματα που στόχο έχουν να πληγεί η τιμή και η υπόληψη μου αλλα και το κύρος της δικαιοσυνης και μετα μακρά περίοδο ηθελημένης σιωπής αναγκάζομαι να δηλώσω τα ακολουθα: Η αυτόφωρη διαδικασία επιβάλλεται απο το νόμο και σχετικές εγκυκλίους του ΑΠ και εφαρμόζεται για ολους ανεξαιρέτως τους Έλληνες πολίτες. Ουδείς υπεράνω του νόμου ουτε βέβαια και ο εισαγγελέας που τον εφαρμόζει. Οι διάλογοι μεταξύ προσώπων για τρίτους δε με αφορούν ουδόλως. Οι δημοσιευομενοι δε και αληθείς υποτιθέμενοι αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο του επιδιωκομενου ητοι την απόλυτη ανεξαρτησία της Δικαιοσυνης . Επι 22 χρόνια υπηρετώ τη δικαιοσύνη και δια αυτης τον άνθρωπο . Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ ητοι το σύνολο του νομικού κόσμου γνωρίζουν πολυ καλα τον τροπο που εκφράζομαι και την εν γενει αγωγή μου. Αγωγη που έλαβα απο θαυμάσιους γονείς και δασκάλους των οποιων είμαι αληθινό τεκνο και κανενός αλλου οσο κι αν κάποιοι προσπαθούν απεγνωσμένα να με παρουσιάσουν. Ας μην εκλαμβάνεται η αξιοπρέπεια ως αδυναμία. Οποιος ξέρει να σιωπά ξέρει και να μιλά»
ΝΔ: Οι "αρμοί της εξουσίας" στην υπηρεσία του παρακράτους

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα σχολίασε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, αναφέροντας:

«Όσα αποκαλύπτονται σήμερα από τα "Παραπολιτικά", αποτελούν άλλη μια κραυγαλέα επιβεβαίωση της λειτουργίας του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δύο υπουργοί, συζητούν μπροστά στον Πρωθυπουργό να δοθούν εντολές σε δικαστικούς, τους οποίους αντιμετωπίζουν ως εκτελεστικά τους όργανα, προκειμένου να προβούν σε διώξεις κατά δημοσιογράφων. Στα σκοτεινά σχέδια εμπλέκουν και αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Το ύφος των συνομιλιών ακριβώς ίδιο με εκείνο του Ν. Παππά.

Ο τότε Πρωθυπουργός, φαίνεται να τα θεωρεί όλα αυτά απολύτως φυσιολογικά. Γι’ αυτό ακόμη και σήμερα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να καλύπτει όλα αυτά τα αδιανόητα για δημοκρατική χώρα. Οι "αρμοί της εξουσίας" στην υπηρεσία του παρακράτους. Τα όσα έρχονται στο φως, δείχνουν σε όλους το ύφος και το ήθος της εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Γι αυτό η αποκάλυψη του παρακράτους και η αποκατάσταση της θεσμικής λειτουργίας, δεν είναι κομματική υπόθεση. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κάλεσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί δημοσίως και με σαφήνεια για το εάν γνώριζε για όσα αναφέρονται στη συνομιλία Παππά – Μιωνή.Διαβάστε εδω το δημοσίευμα των ΠαραπολιτικώνΠ
άνος Καμμένος: Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου προαναγγέλλει με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι τα όσα είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης για τις εντολές συλλήψεων δημοσιογράφων, είναι ψευδή.

Η πλήρης δήλωση του πρώην υπουργού Αμυνας και κυβερνητικού εταίρου, ακολουθεί:


«Μετά τη δημοσιοποίηση μιας από τις πολλές - προφανώς - θερμές συνομιλίες των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου με τον άλλοτε «αγαπημένο» τους υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, εάν ο τελευταίος δεν διαψεύσει ρητά, αφενός την συνομιλία τους, αφετέρου τα όσα ψευδώς φέρεται να διηγήθηκε για προφανείς λόγους συναλλαγής, και οι πλέον αφελείς πλέον αντιλαμβάνονται την σχέση διαπλοκής που είχαν τα παραπάνω πρόσωπα μεταξύ τους, τα οποία ενημερώνονταν αναρμοδίως και υπογείως για εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, και μάλιστα για υπόθεση που αφορούσε στα ανήλικα παιδιά μου.

Όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για εμένα και την σύζυγό μου, με πρωτοφανές αγοραίο ύφος και για γνωστό εισαγγελικό λειτουργό από ό,τι φαίνεται εν αγνοία του και τον οποίο φέρεται να ενέπλεξε για να προσδώσει προφανώς αληθοφάνεια στη δυνατότητα των παρεμβάσεών του στη Δικαιοσύνη, υπέρ των στελεχών των «Παραπολιτικών» και όχι μόνον, δεν είναι απλώς ψευδή, συκοφαντικά και φράσεις του υποκόσμου, αλλά αποδεικνύουν τον παρασκηνιακό τρόπο, με τον οποίο εκτελούσε τα καθήκοντά του εν αγνοία μάλιστα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Θέλω να πιστεύω ότι οι μυστικές συνομιλίες των «κατασκόπων» δεν επεκτείνονταν και σε άλλες δικαστικές υποθέσεις όπως το Νoor1. Ας λύσουν μεταξύ τους τα χρέη και τα υπόλοιπα, εάν υπάρχουν. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποχρεούται να διαψεύσει όσα ψεύδη φέρεται να ισχυρίστηκε και να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτό αλλιώς αναλαμβάνει την ευθύνη. Την απάντηση οφείλει να την δίνει στον ελληνικό λαό και όχι στο κανάλι Mega και τους μετόχους του. Σε ό,τι με αφορά, ηθικά δεν τον απαλλάσσει ότι προφανώς έλαβε χώρα μία ακόμη παράνομη υποκλοπή. Εάν δεν το κάνει, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη η οποία ανήκει σε όλους τους Έλληνες και είναι ανεξάρτητη».
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (233)

εσείς που ψηφίζατε ΣΥΡΙΖΑ

να ντρέπεστε όλοι σας

Αμετανόητος ΠΑΣΟΚΟΣ...

Μπουλη του μπαμπά θα σε στεναχωρήσω αλλά όχι μόνο ο ΣΎΡΙΖΑ αλλά και εμείς κ...... α την φωνάζουμε την γυναίκα σου.

Σατανικοί διάλογοι Νο 1 ..

Εφόσον και άν αυτοί οι διάλογοι είναι αληθινοί τότε αντί για Αρχάγγελους της κάθαρσης το 2015 αυτοί όλοι θα ονομασθούν Αρχιδαίμονες της ρυπαρότητας: Η ιστορία πάει κάπως έτσι: Έχουμε 2012 και λέει ο σατανάς : Να στείλουμε μερικούς δικούς μας να τα κάνουν μπουρδέλο στην Ελλάδα ΌΣΟ ΤΡΈΧΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ το 2015 .. Απαντούν κάποια απο τα δαιμόνια: Πατέρα μας Υποχθόνιε - Πανρυπαρώτατε στείλε μας πάνω άλλαξε τις φάτσες μας να μας ψηφίσουν. Πώς σε λένε εσένα μικρέ που πετιέσαι σαν τσουτσού ; Παπαδαιμονόπουλος, Πανρυπαρώτατε . Όνομα είναι αυτό; Μη σου πώ τι θα πάρεις απο ψήφους και αξιώματα με ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε το άμεσα και κάντο.. Παπαδιαβολόπουλος ; ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΟΥ ΕΣΥ! Γράψε τον σατανικέ πιστέ μου γραμματέα : "Παπαγγελόπουλος" και έφυγες πάς πάνω σαν υπουργός δικαιοσύνης - τρέχουμε τώρα λέμε - τρέχουμε! Ο επόμενος; ..... Εσύ χοντρέ πώς λέγεσαι ; Καημένος πωλήσεις μεταχειρισμένων σαπακίων αυτοκινήτων με γυρισμένα τρείς και τέσσερις φορές τα κοντέρ - Αρχιμαντράς .. Πού πάς ρε καραμήτρο με τέτοιο όνομα! άκου Καημένος ! Γράψτον γραμματέα ...Καμμένος -αρχηγός κόμματος Σ-ΑΝΕΛ και έφυγες. Αρχηγέ έχουμε και έναν εδώ πέρα ανεπάγγελτο με ταλέντο στις σχολικές καταλήψεις όταν ήταν μικρός αλλά έχει ένα κουσουράκι .. Τί ; ...να πίνει λιγουλάκι.. Να τον δώ.. Χμμ Μπέιμπι φέις ..Αυτός φαίνεται κατάλληλος και πώς λέγεται; Τσίπουρας . ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ! Μόνο το ονοματάκι να αλλάξει λίγο σε Τσίπρας για ξεκάρφωμα και στείλτον πάνω σαν αρχηγό ΣΥΡΙΖΑ να τα κάνει μπουρδέλο. Πανρυπαρώτατε έχουμε και έναν μαυροτσούκαλο που σπούδασε οικονομικά του λωκού Αμερική μεριά και μιλάει σαν την μαστουρωμένη αρχαία Πυθία μας για κάτι "IOU" αντί ευρώ δυσερμήνευτα πράγματα ακαταλαβίστικα ... Με αυτόν θα δέσει το γλυκό άν τον βάλουμε .. ΥΠΟΙΚ! Και πώς λέγεται; Μπαρουφάκης.. Να δώ φωτό του; Ουάου καραφλός - άσχημος -σκοτεινός -δυσερμήνευτος θα τον τρελλάνει τον Τσίπ-ου-ρα με τα "οικονομικά" του ! Αυτόν θέλω άλλαξε του το όνομα σε Βαρουφάκη και στείλε τον πάνω... Και οι σατανικοί διάλογοι συνεχίζονται ..

Τσακιστε το Σταλινιφασισμο

Η χώρα καταστράφηκε 50 χρόνια τώρα. Γιατί τους ψηφίζετε ρε μάγκες?

Φανουρης

Βελονα και κλωστη και Πρωτο Ψεμμα.Ποσο απελπισμενα ειναι τα αφεντικα σας.

Αυτά είναι!!

Αλήτες απατεώνες αριστεροί!!!

Αριστερή σαπίλα

δηλαδή οι αριστεροί είχαν το δικό τους εισαγγελέα κουνούσαν το δάχτυλο για να πάει ο εισαγγελέας να μαζέψει τους δημοσιογράφους; ώστε να μη βγαίνει τίποτα αρνητικό για αυτούς... μόλις δηλαδή κάποιος έγραφε κάτι αρνητικό θα του είχαν και τον εισαγγελέα από πίσω για να τον μαζεύει;;αυτή ήταν η τιμια αριστερά της προόδου κιόλας;;; φάγατε χόρτο αριστερά συριζομουτρα 4.5 ολόκληρα χρόνια. εσάς τα ζώα περιμένει ο Αλέξης πάλι για να τον βγάλετε στην επιφάνεια και να φτιάξει κι άλλο παρακράτος. το ευχάριστο είναι πως οι περισσότεροι έχουν ξυπνήσει και θα τον στείλουν εκεί που του αξίζει στο 1%. πρέπει να διαγραφεί από τα πολιτικά χρονικά η παραμονή του στην εξουσία. μία ζωή απατεώνες οι αριστεροί , ψεύτες, υποκριτές και ευκαιριακοι ηγέτες. να κάνει έρευνα η εισαγγελία , σωστή έρευνα .. και να βγουν στο φως όλα τα παράνομα κιόσκια που είχαν φτιάξει όλο αυτό τον καιρό. διότι αποκλείεται να είναι μόνο.. μία- δύο οι βρωμιές τους.

Το

Το χορτου πουχουν φαει οι υπολοιποι για 40 χρονια δε λες ομως.

.....

Φασιστές, προδότες δοσίλογοι Σοσια Ληστές & Κατσαπλιάδες Κομμουνιστές. Εδώ και τώρα συνταγματική αλλαγή ώστε όσοι πολιτικοί και ΔΥ διαπράττουν τέτοια αδικήματα να σαπίζουν στην φυλακή και να κατάσχονται οι περιουσίες τους και να μοιράζονται στον λαό.

ΓΓ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ....ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.....ΜΕ Π@ΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ , ΔΕΝ ΞΕΓΙΕΛΙΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....

Εσχατολόγος

Μόνο στην Ελλάδα όμως! Παντού αλλού στον κόσμο η οικονομία ανθεί....

Η μεγαλυτερη πλακα

Ο Παπαγγελοπουλος ηταν εμπιστο της ΝΔ υψηλοτατο στελεχος της ΕΥΠ... Με ποιον αληθεια τα εχει βαλει ο Κουλης! Θεατρα ολοι σας. Υποκριτες.

Είπες την μαγική λέξη...

Ήταν. Εσύ το είπες.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης