Ημερήσια κατασκήνωση στο Μικρό Εθνικό

Ημερήσια κατασκήνωση στο Μικρό Εθνικό

Τα παιδιά εκπαιδεύονται στο Μικρό θερινό Εθνικό

ethniko
Στο «Σχολείον» της Ειρήνης Παππά επεκτείνονται φέτος το καλοκαίρι οι εκπαιδευτικές δράσεις του Μικρού Εθνικού για παιδιά. Για πρώτη φορά, στα ανακαινισμένα κτίρια του συγκροτήματος της οδού Πειραιώς αλλά και στη μεγάλη αυλή με την τεράστια ελιά, τα κυπαρίσσια, τα πεύκα, τους φοίνικες και τις μανόλιες, θα λειτουργήσει, από τις 25 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, ημερήσια κατασκήνωση για παιδιά ηλικίας από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι διδάσκοντες είναι μόνιμοι συνεργάτες στα εργαστήρια του Μικρού Εθνικού, καλλιτέχνες και ψυχοπαιδαγωγοί. Προκειται για την Κατερίνα Γαβαλά, Έλενα Μαρσίδου, Έλενα Χούντα, Άρτεμις Μάνου και Ειρήνη Κουμπαρούλη.

Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει σε τέσσερις περιόδους με περιορισμένο αριθμό παιδιών, τα οποία θα μοιραστούν ανά ηλικιακές ομάδες, από έξι έως επτά ετών, από οκτώ έως εννέα ετών και από δέκα έως δώδεκα ετών.

Η πρώτη περίοδος θα είναι από 25 έως 29 Ιουνίου, η δεύτερη από 2 έως 6 Ιουλίου, η τρίτη από 9 έως 13 Ιουλίου και η τέταρτη περίοδος από 16 έως 20 Ιουλίου. Το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας για καθε ηλικιακή ομάδα θα ανακοινωθεί στις αρχές Ιουνίου.

Για περισότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210 5288269 και 210 5288107 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις gmpaka@n-t.gr και diamantopoulou@n-t.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης