Ο Πετρούνιας τρολάρει την ΕΡΤ: «Σε περίπτωση που δεν το είδατε προκρίθηκα πρώτος»

Ο Πετρούνιας τρολάρει την ΕΡΤ: «Σε περίπτωση που δεν το είδατε προκρίθηκα πρώτος»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τρολάροντας την ΕΡΤ για τη μη μετάδοση του αγώνα του, ζητώντας ταυτόχρονα να μείνει το συμβάν στο παρελθόν

petrounias
Αφού εξασφάλισε την πρόκριση του στο Τόκιο με συγκλονιστικό τρόπο, ξεπερνώντας τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Λευτέρης Πετρούνιας φρόντισε να αποδείξει από τον προκριματικό ότι είναι και πάλι το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο προκρίθηκε ως πρώτος και καλύτερος στον τελικό των κρίκων, καθώς βαθμολογήθηκε με 15.333. Το γεγονός, ωστόσο, ότι δεν υπήρξε άμεση μετάδοση του αγώνα του προκάλεσε σάλο κατά της ΕΡΤ.

ο Διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος, υποστήριξε ότι κανείς δεν περίμενε το ατόπημα της ιαπωνικής παραγωγής να μη δείξει την προσπάθεια του χρυσού Ολυμπιονίκη και φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων και για αυτό το λόγο δεν είχε ζητηθεί ειδική κάλυψη για τον Λευτέρη Πετρούνια.

«Μεταφέραμε κι εγώ προσωπικά στον Λευτέρη, τη συγγνώμη και την κατανόηση, να καταλάβει ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση από πλευράς ΕΡΤ, να γίνει αυτό που έγινε και να μην μεταδοθεί ζωντανά η προσπάθειά του, που είναι κι αλάνθαστη, φανταστική προσπάθεια, τη δείξαμε μετά διορθώνοντας ένα τεχνικό λάθος. Μεταφέραμε στο περιβάλλον του Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση, τους οποίους έχουμε προσκαλέσει πολλές φορές εδώ, να κατανοήσουν ότι δεν υπήρχε πρόθεση, ως αίσθηση συγγνώμης απέναντι στο περιστατικό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λυκουρόπουλος.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τρολάροντας την ΕΡΤ για τη μη μετάδοση του αγώνα του, ζητώντας ταυτόχρονα  να μείνει το συμβάν στο παρελθόν.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

Σε περίπτωση που δεν το είδατε, τελείωσε και ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος. Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο σερί Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε σίγουρα! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου στις 2 Αυγούστου!





Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Επεισόδια σε διαδήλωση εναντίον των περιοριστικών μέτρων και του εμβολιασμού στο Παρίσι

Κορωνοϊός: 2.472 νέα κρούσματα - 985 στην Αττική και 259 στην Κρήτη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρώτη η Κίνα στα μετάλλια με το «καλημέρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ