Κορωνοϊός: Αναβάλλεται το «reunion» των Friends

Κορωνοϊός: Αναβάλλεται το «reunion» των Friends

Στις... καλένδες παραπέμπεται το επεισόδιο-τηλεταινία με την «επανένωση» των πρωταγωνιστών της θρυλικής σειράς

friends_main_again
Λίγες μέρες μας χώριζαν για το θρυλικό reunion για τα “Φιλαράκια”, δηλαδή την περίφημη τηλεταινία -ουσιαστικά ένα επεισόδιο- που αναμενόταν να προβάλει η HBO Max στους δέκτες της στις 27 Μαΐου.

Όπως φαίνεται, η Warner Media είχε ποντάρει σημαντικά στην επιστροφή της διάσημης σειράς, λανσάροντας μεγάλη διαφήμιση σε όλο τον κόσμο, καθώς ήδη οι απανταχού οπαδοί δήλωναν ότι προσδοκούσαν εναγωνίως την προβολή της. Δεν είναι τυχαίο ότι το λανσάρισμα διάφορων προιόντων από διαφορετικές εταιρείες, όπως μπλουζάκια, ρούχα, ακόμα και εξαρτήματα για κινητά, είχαν γίνει προ πολλού ανάρπαστα, γεγονός που επιβεβαιώνει τη μεγάλη απήχηση που γνωρίζει ακόμα και σήμερα η σειρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις



Ωστόσο, λόγω κορωνοϊού, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είναι αναγκασμένη να αναβάλει την προβολή του ειδικού επεισοδίου για αργότερα. Δεδομένου όμως ότι ήδη πολλοί τηλεθεατές είχαν δηλώσει εγγραφή στο ειδικό κανάλι Friends στην HBO Max, που έχει δημιουργηθεί με την προβολή παλαιότερων επεισοδίων για τα μέλη της εν αναμονή της τηλεταινίας, οι υπεύθυνοι υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να προβάλουν “επεισόδια με ρεπορτάζ, με παρασκήνιο για πίσω από τις κάμερες, παλαιότερες συνεντεύξεις των συντελεστών”, προκειμένου να μην επηρεαστεί η ήδη αυξανόμενη ζήτηση.

Αξίζει να θυμηθούμε πως, όταν οι συντελεστές ανακοίνωσαν ταυτόχρονα με λογαριασμούς τους στο ινσταγκραμ ότι “Είναι αλήθεια” πως θα ξαναβρεθούν, κόντεψε να πέσει το διαδίκτυο. Όλοι δείχνουν να περιμένουν την ώρα που οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρντει Κοξ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι, Ματ Λεμπλανκ και Ντέιβιντ Σούιμερ θα βουτήξουν και πάλι στο γνωστό συντριβάνι και θα πιουν τον καφέ τους στο στέκι τους στο κάτω Μανχάταν. «Μετά από 15 χρόνια, 9 μήνες και αμέτρητα αιτήματα φαν σε όλο τον πλανήτη (…) οι ηθοποιοί των "Friends" θα επανενωθούν αποκλειστικά» για την νέα πλατφόρμα” έλεγαν τότε οι υπεύθυνοι ανακαλύπτοντας την ανέλπιστα μεγάλη ανταπόκριση που εξακολουθεί να έχει η σειρά.

Πολλά τα λεφτά: 2,5 εκατομμύρια για ένα επεισόδιο

Μόνο για ένα μόλις επεισόδιο, το οποίο μάλλον θα προβληθεί το φθινόπωρο, οι ηθοποιοί εισέπραξαν 2,5 εκατομμύρια ευρώ- πόσο ρεκόρ αν το σκεφτεί κανείς για τα κάπως υποτονικά πλέον δεδομένα στο κασέ των Χολυγουντιανών ηθοποιών σε σχέση με το παρελθόν.

Επιπλέον η HBO Max αποφάσισε να αγοράσει τα δικαιώματα της σειράς έναντι 425 εκατομμυρίων δολαρίων για διάστημα πέντε ετών αφού είχε παρατηρηθεί οτι παρέμενε πρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών ακόμα και στην πλατφόρμα Netflix που εξακολουθεί να προβάλει παλιότερα επεισόδια. Όσο για τα γυρίσματα είχαν ήδη ξεκινήσει στο διάσημο στούντιο της Warner Bros ενώ η παλιοπαρέα-δηλαδή ο Ρος, η Μόνικα, ο Τσάντλερ, η Φοίβη, ο Τζόι και η Ρέιτσελ, παρότι μεγάλοι πια, δήλωναν “κεφάτοι, όλο ενέργεια και αγαπημένοι όσο ποτέ”.

Και πώς να μην είναι; το κασέ τους εξακολουθεί να είναι υψηλό χάρη σε μια σειρά που θεωρείται πλέον ως μια από τις πιο πετυχημένες όλων των εποχών μεγαλώνοντας διαφορετικές γενιές που δεν έπαψαν να απολαμβάνουν τα παθήματα της διάσημης παρέας με έδρα το περίφημο διαμέρισμα στο Σόχο του Μανχάταν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης