Η Mel B αναλαμβάνει νομική δράση κατά της νταντάς που της κατέστρεψε τον γάμο

Η Mel B αναλαμβάνει νομική δράση κατά της νταντάς που της κατέστρεψε τον γάμο

Η τραγουδίστρια των Spice Girls ανακάλυψε ότι η νταντά συνέχισε να μένει με την κόρη της – Ο πρώην σύζυγος και η νταντά παραδέχθηκαν τις εξωσυζυγικές σχέσεις - Η Mel B πλήρωσε 1,8 εκατομμύρια στερλίνες, γιατί την έβρισε – Οι καταγγελίες, το τρίο και η δικαστική διαμάχη 

11631391
Έξω φρενών έχει γίνει η διάσημη τραγουδίστρια των Spice Girls Mel B, καθώς ανακάλυψε ότι η νταντά για την οποία διέλυσε τον γάμο της λόγω εξωσυζυγικών σχέσεων με τον πρώην σύζυγό της, με τους οποίους είχε συνευρεθεί και η ίδια ταυτόχρονα, παραμένει κοντά τόσο στον εραστή της όσο και στην οκτάχρονη κόρη της.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, η «πέτρα του σκανδάλου» Λορέν Τζιλς παραβιάζει μια απαγόρευση μένοντας με τον πρώην σύζυγο και την κόρη της, με αποτέλεσμα να σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Η Sun είχε αποκαλύψει ότι η Τζιλς και ο Στίβεν Μπελαφόντε -πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας και γιος του τραγουδιστή Χάρι Μπελαφόντε- εθεάθησαν στο ίδιο μπάνγκαλοου στο Λος Άντζελες, ενώ σε άλλη φωτογραφία φαίνονται να παραλαμβάνουν την 8χρονη Μάντισον από το σχολείο. Πηγή κοντά στην Mel, που δίνει δικαστική μάχη για την επιμέλεια της κόρης της είπε στην εφημερίδα ότι «υπήρχαν βάσιμοι λόγοι για τους οποίους δεν ήθελε την Λόρεν γύρω από τα παιδιά της και ως εκ τούτου, προχώρησε σε απαγόρευση».

Mel B's Shocking Revelation


Η νταντά κατήγγειλε ότι το σεξ και το τρίο έγιναν με εντολή της Mel B

Η Τζιλς ξεκίνησε να εργάζεται για την Mel και τον παραγωγό ταινιών Μπελαφόντε το 2009, όταν ήταν 18χρονη φοιτήτρια που έφτασε στις ΗΠΑ από τη Γερμανία. Όταν την προσέλαβαν ασχολήθηκε με τα τρία παιδιά της Mel στο σπίτι της στο Hollywood Hills, ωστόσο στη συνέχεια έγινε «πέτρα του σκανδάλου» για το διαζύγιο.

Κλείσιμο
Η Mel κατήγγειλε ότι η ο Μπελαφόντε κατέστησε έγκυο την Τζιλς, αργότερα την πλήρωσε να κάνει άμβλωση και ότι η νταντά την παρενοχλούσε. Επίσης, υποστήριξε ότι ο Μπελαφόντε δημιούργησε έναν «ψεύτικο γάμο» για την Τζιλς με τον επιχειρηματία Μάικλ Μπλο.

Πάντως, παρότι η Τζιλς πολλές φορές είχε αρνηθεί τα περί παράνομης σχέσης της με τον Μπελαφόντε, στο τέλος παραδέχθηκε ότι είχαν σεξουαλικές επαφές από 10 έως 15 φορές. Ωστόσο, ανέφερε ότι το σεξ, όπως και το τρίο με την Μελ, ήταν κατόπιν εντολής της Mel και ότι πατέρας του παιδιού της ήταν άλλος. Μάλιστα κατηγόρησε την τραγουδίστρια ότι «αποπλάνησε μια αθώα και περίεργη 18χρονη, ξένη φοιτήτρια, με αλκοόλ, φήμη και περιστασιακό σεξ».

Ωστόσο, η Μελ θέλει να επιστρέψει στη Βρετανία με τα τρία παιδιά της, που προέρχονται από διαφορετικούς πατεράδες. Υποστηρίζει ότι υπάρχει στο κείμενο του συμβιβασμού της όρος να μην πλησιάζει η Τζιλς τα παιδιά της και να μην βρίσκεται σε απόσταση 200 γιάρδων.

Πάντως στο παρελθόν, η Mel B κλήθηκε να πληρώσει 1,8 εκατομμύρια στερλίνες, επειδή αποκάλεσε την νταντά «πόρνη», ενώ οι δυο τους τα βρήκαν εξωδικαστικά.

8021076


«Μένουμε καλοί φίλοι» λέει ο Μπελαφόντε

Πάντως, ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας αρνήθηκε να σχολιάσει τις φωτογραφίες που τον δείχνουν με την Τζιλς. Πηγές κοντά του αναφέρουν ότι δεν έχει σχέση με την νταντά, ότι είναι καλοί φίλοι και ότι είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους για να φροντίσουν τη Μάντισον.

Ο Μπελαφόντε και η Mel B πήραν διαζύγιο στα τέλη του 2017, με την τραγουδίστρια να τον κατηγορεί για φυσική και συναισθηματική κακοποίηση, ενώ κατήγγειλε ότι ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά. Ο γάμος της Μελ και Μπελαφόντε πραγματοποιήθηκε το 2007 και στα 10 χρόνια που ήταν μαζί, υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 20 διάσημες γυναίκες συμμετείχαν σε ερωτικό τρίγωνο μαζί τους.

Η Τζιλς χώρισε τον Μπλο το 2018, μετά από 17 μήνες γάμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης