Ο Μιχάλης Μαρίνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για την αγάπη του στα ταξίδια ενώ περιέγραψε και κάποιες από τις εμπειρίες που έχει ζήσει.
«Ξεκίνησα από την Ελλάδα, την εξάντλησα και ανοίχτηκα. Κάνω τα πιο μακρινά και αφήνω τα κοντινά για αργότερα». Για τις ασυνήθιστες δραστηριότητές του στα ταξίδια, ο Μιχάλης Μαρίνος λέει: «Έχω ταΐσει μαϊμουδάκι με μπανανίτσα, έχω κολυμπήσει με δελφίνι, με έχει φιλήσει θαλάσσιος ελέφαντας. Επίσης, έχω τελευταία τη σκέψη να κολυμπήσω με καρχαρίες, κάπου το είδα και μου άρεσε πάρα πολύ».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.